Keystone logo
Universidad Da Vinci de Guatemala

Universidad Da Vinci de Guatemala

Universidad Da Vinci de Guatemala

Bevezetés

A guatemalai Da Vinci Egyetem egy felsőoktatási intézmény, amelynek oktatási javaslata az igazság, az integritás, a kiválóság keresése, a társadalmi felelősségvállalás és az ismeretek relevanciájának elvein alapszik.

A guatemalai Da Vinci Egyetem megértette, hogy az igazság alapvető érték, ezért keresése, gyakorlata és védelme elmélyül cselekedeteiben, különösen tudományos és intézményi kutatások révén, amelyek szintén hozzájárulnak a tudomány fejlődéséhez és a társadalmi fejlődéshez .

Egy másik alapelv az integráltság elve. A guatemalai Da Vinci Egyetem megértette, hogy a tudás széles és sokrétű, és oktatási programjainak a lehetőségekhez mérten biztosítaniuk kell a különféle területek integratív ismereteit, hogy a végzett szakemberek átfogó képzésben részesüljenek.

A kiválóság mint cselekvési elv kiemelt érték a guatemalai Da Vinci Egyetemen. Magától értetődik, hogy a kiválóság keresésének nincs vége, és ezért tagjainak, valamint programjainak cselekedeteit minőségileg, normáik és szabványaik szerint kell végrehajtani, amelyek biztosítják azok elérését.

Egy másik alapelv a relevancia, amelyet az oktatási javaslatok és a társadalom és a termelő szektor igényei közötti kapcsolat és koherencia alatt értünk. A guatemalai Da Vinci Egyetem célja olyan szakemberek oktatása, akik képesek kritikus döntéseket hozni, és nagy rugalmassággal és alkalmazkodóképességgel rendelkeznek hivatásuk gyakorlása során. Ez akkor lehetséges, ha a rendelkezésükre bocsátott tudás releváns a valóság és az állandó tudományos, technológiai és társadalmi evolúció szempontjából.

Helyszínek

  • Guatemala City

    Via 6,3-42, , Guatemala City

    Programok

    Kérdések