Keystone logo
Universidad De La Serena

Universidad De La Serena

Universidad De La Serena

Bevezetés

A La Serena Egyetem küldetése, hogy kiváló tudást műveljen, generáljon, fejlesszen és továbbítson a tudás különböző területein és a kultúra területén, oktatás, kutatás, alkotás, innováció, egyetemi kiterjesztés és a környezettel való kapcsolat révén.

Küldetésének sajátos és megkülönböztető jellemzőjeként a La Serena Egyetemnek hozzá kell járulnia a társadalom általános érdekeinek kielégítéséhez, együttműködve az állam szerves részeként mindazokban a politikákban, tervekben és programokban, amelyek elősegítik a kulturális fejlesztési, társadalmi, területi, művészeti, tudományos, technológiai, gazdasági és fenntartható az országban, nemzeti és regionális szinten, interkulturális perspektívával.

Hasonlóképpen, mint küldetésének alkotóeleme és elkerülhetetlen eleme az egyetemnek kiválósági hivatással kell vállalnia a kritikus és reflektáló szellemű emberek képzését, akik előmozdítják az ésszerű párbeszédet és toleranciát, valamint hozzájárulnak az etikai értékek által inspirált állampolgárság kialakításához, demokratikus, polgári és társadalmi szolidaritás, tiszteletben tartva az emberi jogokat, a nemek közötti egyenlőséget, az őslakosokat és a környezetet.

Az egyetemnek elő kell mozdítania, hogy hallgatói kapcsolatba kerüljenek az ország és régiója követelményeivel és kihívásaival szakmai képzésük során.

A La Serena Egyetem elismeri, népszerűsíti és munkája részeként beépíti a regionális befolyási területén letelepedett bennszülött népek világképét.

Helyszínek

  • La Serena

    Benavente,980, , La Serena

    Kérdések