Keystone logo
© Roger Triana
Universidad de los Andes

Universidad de los Andes

Universidad de los Andes

Belépők

Nemzetközi pályázók

Ha Ön nemzetközi jelentkező, és az Universidad de los Andes en szeretne tanulni, ismerje meg az Ön számára kínált lehetőségeket. Ezen a területen megtalálja a külföldi jelentkezők számára nagyon érdekes információkat, felfedezheti a felvételi folyamatot, az akkreditációkat, a nemzetköziesítési osztály hallgatóinak támogatását, az egyetemi lakhatást, a bogotai életet és további témákat, amelyek megkönnyítik az egyetemünkre való felvételét.

Kire vonatkozik?

Ez a korai felvételi feltétel minden kolumbiai iskola utolsó évre jelentkezőjére vonatkozik.

Az űrlap kitöltésével

A jelen felvételi feltétel alapján történő jelentkezéshez az egyetemi regisztrációs lap kitöltésekor (9. és 10. ill. 10. és 11., az iskolának megfelelően).

Ha nem rendelkezik a besorolással, a középiskola utolsó két teljes évfolyamának (9 és 10 vagy 10 és 11, az iskolának megfelelően) összesített érettségivel lehet jelentkezni. Meg kell küldenie a bizonyítványt az értékelési skálával (minimális érték és maximális érték), a megállapított osztályozási kategóriákkal és az eredmények iskolai értelmezésével, amely tartalmazza a kapott osztályzatok iskolai összlétszám szerinti megoszlását. előléptetés vagy diploma.

Várja meg a felvételi eredményeket, és ha felvételt nyer, tekintse át az Uniandino első félévi útmutatóját.

A regisztrációs űrlap kitöltéséhez és az igazolások elküldéséhez kövesse az alábbi lépéseket:

Ha az iskola utolsó középiskolai évfolyama a 11

 1. Az űrlap Iskolai információi részében a "Korai felvételi tanulmányi eredménnyel" alszakaszban az "Utolsó befejezett kurzus" kérdésben válassza ki a középiskolában utoljára elvégzett tanfolyamot (10.).
 2. Alul írja be az iskolai előléptetésben elfoglalt pozíciót. Például, ha az előléptetésedben 40 fő van, és Ön az 5. helyen áll, írja be az 5-ös számot.
 3. Alul írja be az iskolai osztály méretét. Például, ha az osztályodnak összesen 40 tanulója van, írja be a 40-et.
 4. Alul írja be ennek a középiskolai kurzusnak az átlagát. Például 4,5/5,0
 5. Az "Utolsó előtti évfolyam befejeződött" kérdésben válassza ki az utolsó előtti évet, amelyet a középiskolában (9. osztály) végzett. Ezután kövesse az 1., 2. és 3. pontban leírt lépéseket.
 6. Ha nem rendelkezik a rangsorral, akkor a középiskola utolsó két teljes évének (9. és 10.) összesített érettségivel lehet jelentkezni. Meg kell küldeni a bizonyítványt az értékelési skálával (minimális érték és maximális érték), a megállapított osztályozási kategóriákkal és az eredmények iskolai értelmezésével, amely tartalmazza a tanulók által elért osztályzatok felosztását.
 7. Az űrlap kitöltésének határideje előtt csatolnia kell az iskolája által kiállított igazolásokat, amelyek a nyilvántartott adatokat érvényesítik, legyen az rangsor vagy osztályzati átlag PDF formátumban a dokumentumfeltöltő rendszerbe belépve . A belépéshez használja azt a felhasználónevet és jelszót, amellyel a belépési űrlapon regisztrált.
 8. Felvételi kérelmét csak az űrlapon szereplő adatokat igazoló hiánytalan dokumentáció benyújtása után vizsgáljuk meg. Ne feledjétek, hogy a férőhelyek függvényében programonként differenciáltan zárjuk a jelentkezéseket. Ha egy program lezárása után nyújtja be a dokumentációját, a jelentkezése nem vehető figyelembe. Ha szeretnél, jelentkezhetsz a még nyitott programokra is.
 9. Ha az orvostudományra vagy a zenére jelentkezik, tekintse át és fejezze be az egyes programokra vonatkozó felvételi folyamatokat.
 10. Ha bármilyen támogatást kért a tandíj kifizetéséhez, tájékozódhat a további folyamatokról .

Ha az iskola utolsó középiskolai évfolyama a 12

 1. Az űrlap Iskolai információi részében a "Korai felvételi tanulmányi eredménnyel" alszakaszban az "Utolsó befejezett kurzus" kérdésben válassza ki a középiskolában utoljára elvégzett tanfolyamot (11.).
 2. Alul írja be az iskolai előléptetésben elfoglalt pozíciót. Például, ha az előléptetésedben 40 fő van, és Ön az 5. helyen áll, írja be az 5-ös számot.
 3. Alul írja be az iskolai osztály méretét. Például, ha az osztályodnak összesen 40 tanulója van, írja be a 40-et.
 4. Alul írja be ennek a középiskolai kurzusnak az átlagát.
 5. Az „Utolsó előtti évfolyam befejeződött” kérdésben válassza ki a középiskolában (10. osztályban) végzett utolsó előtti évet. Ezután kövesse az 1., 2. és 3. pontban leírt lépéseket.
 6. Ha nem rendelkezik a rangsorolással, a középiskola utolsó két teljes évének (10. és 11.) összesített érettségijével jelentkezhet. Meg kell küldeni a bizonyítványt az értékelési skálával (minimális érték és maximális érték), a megállapított osztályozási kategóriákkal és az eredmények iskolai értelmezésével, amely tartalmazza a tanulók által elért osztályzatok felosztását.
 7. Az űrlap kitöltésének határideje előtt csatolnia kell az iskolája által kiállított igazolásokat, amelyek a nyilvántartott adatokat érvényesítik, legyen az helyezés vagy osztályzat átlaga PDF formátumban a dokumentumfeltöltő rendszerbe belépve . A belépéshez használja azt a felhasználónevet és jelszót, amellyel a belépési űrlapon regisztrált.
 8. Felvételi kérelmét csak akkor vizsgáljuk meg, ha benyújtotta az űrlapon szereplő adatokat igazoló hiánytalan dokumentációt. Ne feledjétek, hogy a férőhelyek függvényében programonként differenciáltan zárjuk a jelentkezéseket. Ha egy program lezárása után nyújtja be a dokumentációját, a jelentkezése nem vehető figyelembe. Ha szeretnél, jelentkezhetsz a még nyitott programokra is.
 9. Ha az orvostudományra vagy a zenére jelentkezik, tekintse át és fejezze be az egyes programokra vonatkozó felvételi folyamatokat.
 10. Ha bármilyen támogatást kért a tandíj kifizetéséhez, tájékozódhat a további folyamatokról .

Rangsorok

Az Andok Egyeteme az egyetlen magánegyetem az országban, amelynek akkreditációját a Nemzeti Oktatási Minisztérium 2015. január 9-i 582-es határozatával a lehető legnagyobb időtartamra, tíz évre megújította.

Los Andes nemzetközi akkreditációt is kapott, például az ABET Mérnöki Akkreditációs Bizottsága által a Műszaki Kar nyolc alapképzési programjára 2010 óta.

A Közigazgatási Kar a maga részéről az első intézmény Kolumbiában, amelyet az AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business) akkreditált. Ez az akkreditáció az üzleti iskolák által nagyon keresett minőségi megkülönböztetés, és a világ ezen iskoláinak kevesebb mint 5%-a rendelkezik vele, beleértve az olyan egyetemeket, mint a Harvard, az MIT és a Babson.

Ezzel az AACSB akkreditációval, amelyet a már korábban megszerzett EQUIS (European Quality Improvement System) és AMBA (MBA-k Szövetsége) akkreditációihoz egészítettek ki, a Közigazgatási Kar 2010-ben megkapta a Triple Crown díjat, amely a legmagasabb elismerés, amelyet egy üzleti iskola megkaphat. nemzetközi viszonylatban elérni.

A Triple Crown egy üzleti iskolák által használt kifejezés, amelyet világszerte elismernek a minőség pecsétjeként, amellyel az iskolák 1%-a rendelkezik. A csoport magában foglalja a London Business Schoolt, az IESE-t és a spanyolországi IE Business Schoolt (HEC). Franciaországban és csak hat intézmény Latin-Amerikában.

Ez az elismerés tükrözi azt az elkötelezettséget, hogy nemzetközi színvonalú oktatást biztosítsunk az ország versenyképességéhez hozzájáruló humántőke kialakítása érdekében.

 • 198 QS World University Rankings (2024)
 • 6 QS LatAm egyetemi ranglista (2023)
 • 13-szoros felsőoktatási latin-amerikai egyetemi rangsor (2022)
 • 1 Kolumbiában és 12 Latin-Amerikában a US News & World Report (2022) legjobb globális egyetemek rangsora szerint.

Helyszínek

 • Bogotá

  No 19A-40, Bogotá, Colombia, CR 1 ESTE, Bogotá

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések