Keystone logo
Viña del Mar University

Viña del Mar University

Viña del Mar University

Bevezetés

A Viña del Mar University egy 1988. november 21-én létrehozott nonprofit magánjogi részvénytársaság, amely tanulmányi tevékenységét először az építészet, a kereskedelmi mérnöki munka, a számítógépes építkezés és az újságírás karrierjével kezdte.

1991-ben az egyetem elfogadta az Oktatás Alkotmányos Szerves Törvénye (LOCE) által létrehozott akkreditációs rendszert, amely létrehozta az Oktatási Felső Tanácsot; és 2000-ben az említett tanács intézményi autonómiát biztosított az egyetem számára.

Azzal a céllal, hogy az egyetem tudományos tevékenységének nagy részét nagyobb térbe koncentrálja, és a Rodelillo-szektor előrejelzéseit a régió oktatási, kulturális, társadalmi, üzleti és technológiai fejlődésének pólusaként tekintse meg, március 30. 2004-ben felavatották a Rodelillo campust, amely jelenleg az egyetem kilenc iskolájának hatja ad otthont.

2009-ben a díjazott oktatási hálózat az egyetem aktív tagjává vált. Ez az együttműködés magában foglalta a nemzetközi szabványok Viña del Mar University projekt megszilárdítása a régióban.

2011 elején, egy kimerítő stratégiai tervezési folyamat után, a 2011–2015 közötti időszakra végrehajtották a Stratégiai Fejlesztési Tervet (PDE), amely lehetővé tette az egyetem tudományos és intézményi munkájának irányítását az említett időszakban, valamint az oktatási projekt aktualizálását. az intézményi értékek beépítése a képzési folyamatba. Ebben az összefüggésben, és a PDE 2016-2020-ban megalapozott, az egyetem egy új nap kialakítását fontolgatta a szakmai karrier számára, számítva ma különféle esti programokkal és a tanulmányok folytonosságának módjaival.

Helyszínek

  • Viña del Mar

    Viña del Mar, Chile

    Kérdések