Keystone logo
University of the Isthmus

University of the Isthmus

University of the Isthmus

Bevezetés

Az egyetemet összekötőnek, hídnak, "isthmusnak" tekintették, amely egyesíti a tudományos kutatást és a szakmai gyakorlatot; állandó értékek, valamint kreatív és innovatív szellem; az ország társadalmi problémái és a nemzetközi események; az egyetem és a vállalat; humanista képzés és a modern technológia.

Az egyetemi képzés minőségének támogatása érdekében az UNIS folyamatos akkreditáción ment keresztül, amely garantálja oktatási programjaink színvonalát, professzoraink profilját, a karrier gyakorlása során alkalmazott eszközöket, például a speciális programokat.

Ehhez a folyamathoz az Universidad del Istmo bízik az ANECA-ban, hogy 2014-től megkezdje nemzetközi tudományos minőségi tanúsítási folyamatát.

Az ANECA egy állami alapítvány, amelynek célja az egyetemi rendszer külső minőségbiztosítása és hozzájárulása annak folyamatos fejlesztéséhez, valamint tevékenységének (értékelés, tanúsítás és akkreditáció) elvégzéséhez különböző programokat fejleszt ki annak érdekében, hogy integráljuk rendszerünket az Európai Felsőoktatási Térség.

Helyszínek

  • Guatemala City

    Carretera a Fraijanes, , Guatemala City

    Kérdések