Keystone logo
State University of Milagro

State University of Milagro

State University of Milagro

Bevezetés

A State University of Milagro , összhangban a Milagro, a régió és az ország társadalma iránti szolgálat iránti elkötelezettségével, megmutatja intézményi potenciálját, amelyet az egyetem alapvető funkcióiból strukturálva tekintenek a lényegére.

A tudományos élet gyakorlásának alapvető műveleteként értelmezett oktatást egy olyan emberi csapat támogatja, amely képzettséggel és hivatással rendelkezik ahhoz, hogy vállalja a kritikus tudatossággal és szociális érzékkel rendelkező emberek képzésének kihívását.

A kutatást, az ismeretek előállítását és az ország problémáinak megoldását tudományos projektek, indexált kiadványok, nemzeti és nemzetközi cikkek, valamint tudományos folyóiratok fejlesztése bizonyítja.

A közösséggel való kapcsolat alatt a technológia átadását és az ismeretek alkalmazását értjük a társadalom problémáinak hatékony megoldásában.

A támogatási funkcióként felfogott adminisztratív irányítás az intézményi erőforrások hatékony és eredményes végrehajtása révén kialakítja a fő tevékenységek elvégzéséhez szükséges feltételeket.

A környezet igényeivel összhangban álló intézményi stratégiai javaslat révén elősegített funkciók, a szervezet lehetőségeivel összhangban, a nemzeti tervezéssel és az értékelő és akkreditáló testület által megállapított minőségi előírásokkal összhangban.

A tudományos fejlődés lehetővé teszi, hogy büszkék legyünk a közösen elért változásra.

Helyszínek

  • Los Vergeles

    Los Vergeles, Ecuador

    Kérdések