Keystone logo
Universidad Nacional De Salta / National  University Of Salta

Universidad Nacional De Salta / National University Of Salta

Universidad Nacional De Salta / National  University Of Salta

Bevezetés

A Saltai Nemzeti Egyetem autonóm és autarkikus közjogi intézmény, amelynek célja a kultúra népszerűsítése, terjesztése és megőrzése. Ezt a célt teljesíti az egyetemes gondolkodással való állandó kapcsolatban, és különös figyelmet fordít a régió és az ország problémáira.

Az egyetem humanista tanulmányokkal, tudományos és technológiai kutatásokkal, valamint művészi alkotásokkal járul hozzá a kultúra fejlődéséhez. Terjessze az ötleteket és a művészi eredményeket a tanításon és a tudás különböző kommunikációs eszközein keresztül.

Az Egyetem küldetése a tudás, a tudomány és alkalmazásai, valamint a művészetek generálása és továbbítása. Fő célja az oktatás etikai szempontból.

Az Egyetem törekszik az egyetemi közösség tagjainak, a tanároknak, a hallgatóknak, a diplomásoknak és az egyetemi segédszemélyzetnek a szerves és harmonikus formálására, és beléjük ülteti az erkölcsi korrektség, valamint az etikai és állampolgári felelősség szellemét. Kutatókat, tanárokat és megfelelő szakembereket képez. Állandó kapcsolatokat tart fenn a diplomásokkal egy folyamatos képzési folyamaton keresztül, melynek célja, hogy frissítse és fejlessze őket, elősegítse az oktatást, a kutatást és az ország és a régió problémái iránt elkötelezett szakmai gyakorlatot.

Állami jogalanyként együttműködik a nemzeti és regionális problémák azonosításában és megoldásában, a funkcióit szabályozó speciális normákkal összhangban, ismerteti következtetéseit, technikai tanácsokat ad, és részt vesz az állami és magánintézményekkel folytatott közös tevékenységekben. megállapodások. együttműködés.

Az Egyetem nélkülözi az ideológiai, politikai és vallási kérdéseket, megérti a társadalmi, politikai és ideológiai problémákat, és azokat tudományosan tanulmányozza. Idegen minden ágazati érdektől vagy dogmatikus felfogástól. Elősegíti a kritikus hozzáállást, biztosítva benne a véleménynyilvánítás legszélesebb körét.

Az Egyetem tanulmányi és kutatóközpontként betöltött speciális feladata mellett kulturális és társadalmi tevékenységének előnyeit igyekszik terjeszteni a környezettel való interakció révén.

Helyszínek

  • Salta Province

    Avenida Bolivia,5150, A4400, Salta Province

    Kérdések