Keystone logo
Universidad Rey Juan Carlos Kétnyelvű oktatás mesterképzés alapfokú oktatási és angol nyelvi merítési központokban
Universidad Rey Juan Carlos

Kétnyelvű oktatás mesterképzés alapfokú oktatási és angol nyelvi merítési központokban

1 Years

Spanyol, Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 84 / per year *

Az egyetemen

* A nem-rezidens, nem közösségi hallgatók ára csak hozzávetőleges, mivel azóta minden tanulmányi díj eltérő.

Bevezetés

Milyen tudást fogok megszerezni ezzel a Mesterrel?

Az alapfokú oktatásban és az angol nyelvű merítési iskolákban folyó kéttannyelvű oktatás mesterképzése azoknak nyújt nyelvi képzést és ideális módszertant, akik szakmai tevékenységüket a kéttannyelvű iskolákban való tanításnak szentelik, vagy ez iránt érdeklődnek. Hasonlóképpen óriási érdeklődésre és hasznára válhat minden angol szakembernek, aki hétköznapi központokban dolgozik vagy szeretne dolgozni.

Bár hivatalos diplomáról van szó, mint bármely más kétnyelvű oktatási mesterképzésről, mégsem kvalifikál a tanári pályára, és nem követelmény, hogy az oktatási igazgatás, illetve a támogatott vagy magánközpontok tulajdonosai vegyenek fel tanári állományt. Ennek birtoklása azonban értékes érdem a tanári állás betöltéséhez vagy a szakmai előmenetelhez.

A kétnyelvű oktatási programok iránti társadalmi igény hozzájárul a kétnyelvű központok folyamatos növekedéséhez, és mivel ezeknek az oktatásoknak a minősége meghatározó tényező ebben a folyamatban, ez a mester nagy segítséget jelent az alapfokú tanári szakma gyakorlásában a kétnyelvű iskolákban, hiszen biztosítja a szükséges elméleti és gyakorlati képzést a kétnyelvű oktatás területén.

Minden érdeklődő hallgató számára mélyreható ismereteket nyújt a kétnyelvű oktatásról, annak elméleti ismereteiről, és gyakorlati alkalmazásáról, az azt szabályozó előírásokról, az azt fejlesztő módszertanról. Emellett segíti a tanítási projektek megismerését és fejlesztését, valamint a kétnyelvű oktatás elemzésének és kutatásának világába való belépést.

célok

A mesterképzés fő célja, hogy a kétnyelvű alapfokú oktatási központok jelenlegi vagy leendő tanárai számára biztosítsa a feladataik elvégzéséhez és képzésük frissítéséhez szükséges eszközöket, biztosítsa számukra, hogy megértsék az angol nyelvű kétnyelvű programok működését, és megfelelően előkészített. nyelvi, tudományos és módszertani szempontból, hogy minőségi oktatást nyújtson bármely angol nyelven oktatott tantárgyból. A megfelelő nyelvi felkészültséggel rendelkező szakképzett szakemberek, valamint az angol nyelvű tartalom tanításának speciális technikáinak és stratégiáinak ismerete elengedhetetlen követelmény ahhoz, hogy a tanulók ösztönző oktatásban részesüljenek a kétnyelvű alapfokú oktatási központokban.

Másodszor, a Mester eszközöket biztosít ahhoz, hogy a kétnyelvű oktatásban az oktatási innováció iránt érdeklődők megismerhessék a központok valóságát és módszertanát, valamint megkönnyíti a hallgatók számára a C1-es szint eléréséhez szükséges nyelvi ismeretek elsajátítását. a Közös Európai Nyelvi Referenciakeret.

Belépők

Tanterv

A program eredménye

Program tandíj

Az Iskoláról

Kérdések