Keystone logo
Universidad Rey Juan Carlos Középfokú tanárképzés, érettségi, szakképzési és nyelvi mesterképzés
Universidad Rey Juan Carlos

Középfokú tanárképzés, érettségi, szakképzési és nyelvi mesterképzés

Municipality of Fuenlabrada, Spanyolország

1 Years

Spanyol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 126 / per credit *

Az egyetemen

* ár az EU-n kívüli nem rezidens hallgatók számára

Bevezetés

A középfokú oktatás, érettségi, szakképzési és nyelvi tanárképzés mesterképzése biztosítja az alapvető pedagógiai és didaktikai felkészültség megszerzését, valamint a szükséges hivatalos bizonyítvány megszerzését, amely lehetővé teszi az egyének számára, hogy a 100. cikk (2) bekezdésében meghatározott tanári pályát folytassák. május 3-án kelt, oktatásról szóló 2/2006.

célok

Az általános cél olyan oktatói szakemberek képzése, akik a származási fokozatuk képzésén túl mélyreható ismereteket szereznek a didaktikáról és az általuk nevelni kívánt hallgató pszicho-pedagógiai profiljáról. Képesnek kell lenniük arra, hogy alkalmazkodjanak a különböző kontextusokhoz, csapatként dolgozzanak, megértsenek és vállaljanak különböző oktatási projekteket, és integrálódjanak azokba, valamint olyan új technológiákat és módszereket kell beépíteniük tanításukba, amelyek elősegítik a tanulók teljes fejlődését.

A tanári pálya a korábbi diszciplináris képzésük elvégzésén túlmenően, a mesterképzést alkotó különböző szakterületek tartalmának köszönhetően megköveteli a megfelelő oktatási innovációhoz és az oktatáskutatásba való beinduláshoz szükséges eszközök képzését, valamint gyakornoki időszakot. . ahol a leendő tanár első tapasztalatot szerez hivatása gyakorlásáról.

Belépők

Tanterv

A program eredménye

Program tandíj

Az Iskoláról

Kérdések