Keystone logo
Universidad UNIACC

Universidad UNIACC

Universidad UNIACC

Bevezetés

University of Arts, Sciences és kommunikáció, UNIACC, a vállalat Autonóm magán felsőoktatás. A látás kell egyetemi elismert kínál minőségi felsőoktatás különböző formái a tanítás és tanulás -in jelenlétében, összekeverjük és nem járnak (teljes körű online) - úgy, hogy a programok megkönnyítik a felsőoktatáshoz való hozzáférést a mindazoknak, akik szeretnének edzeni művészeti területeken társadalomtudományok és a menedzsment, a hangsúlyt a kommunikációra, a technológia használatának, valamint az innováció.

A Universidad UNIACC egy elismert intézmény által az Oktatási Minisztérium és Chile egy intézmény nem akkreditált a Nemzeti Akkreditációs Bizottság (CNA).

TÖRTÉNET

Ma, több mint kilencezer diplomások Universidad UNIACC főszereplői különböző üzemi helyzetekben a világ a kommunikáció.

A Genesis a Universidad UNIACC nyúlik vissza 1981, amikor a műszaki képzési központ úgynevezett Superior (CFT IACC) Institute of Arts and Sciences közleményben hozta létre. Ez volt az első felsőoktatási központja szakosodott szakemberek képzésében a kommunikáció világában Chile.

Így tantervek és képzési vezető pályára vezető szakemberek a következő területeken: az audiovizuális kommunikáció és a reklám keletkezett.

1987-ben a IACC CFT kapott hivatalos elismerést, és lett a IACC Professional Institute. 1989-ben, a támogatást a kiváló szakemberek, a University of Arts, Sciences és kommunikáció, UNIACC-ben alakult.

Universidad UNIACC született azzal a céllal, fejlődő intézményi és tudományos projekt elkötelezett művészet, a kultúra, a humán, az új technológiák és a kommunikáció.

Az egyetem kezdett tanítani karrier újságírás és Architecture 1991.

Ezzel párhuzamosan kezdte fejlődő vállalati irányítási struktúra és az önértékelés, javítását célzó rendszeres és folyamatos eljárásokat, módszereket és eljárásokat.

Mivel az egyetemi projekt az egyetem szerzett magasabb szintű eléréséhez és megszilárdításához, az új kurzusok és programok adunk. 1993-ban az intézmény nyitotta meg a karrier Pszichológiai PR, reklám és design.

Együtt bővülő tudományos kínálatát, Universidad UNIACC fokozott fizikai és technológiai infrastruktúra, rendszerek, tematikus laboratóriumok és korszerű berendezések.

Ebben a szakaszban a saját intézményi élet, az egyetemi erősen támogatni a nemzetközi kapcsolatok, alkotó széles hálózati kapcsolatok és a kapcsolatok neves felsőoktatási intézmények Latin-Amerikában, az Egyesült Államok és az Európai Unió.

1998-ban az egyetem fontos lépést tettek a láthatóságot a tudományos munka, nyitó adásokat a televíziós csatorna az UHF sávban. Channel 34 TV UNIACC ezután integrálódott tágabb egyetemi mellék projekt egyesült Radio UNIACC kezdődött, mint élményt belső diffúzió. Ma vált egy sugárzó állomás a nap 24 órájában az interneten keresztül, köszönhetően a munka és a kreativitás a főiskolai hallgatók.

A Felsőoktatási Tanács 1999 decemberében tanúsított teljes intézményi autonómia, az egyetem, amely lehetővé teszi számára, hogy okleveleket és fok függetlenül attól a naptól.

Ebben a forgatókönyvben Universidad UNIACC vállalta ambiciózus reformját a tantervek, amely lehetővé tette a 2000-ben született az új karrier és képzési programokat kifejezetten a szakemberek lapkák a foglalkoztatással összefüggésben.

Universidad UNIACC a XXI

2004-ben Universidad UNIACC kezdett úttörő folyamat chilei oktatás: a tanítás karrier és a szakmai programok online és blended learning módozatait. A verseny mutatta a rendszer Kereskedelmi Engineering. Diplomásokat, és ezt követően, 2016-ban, diploma és Szak és Egyetemi diploma (TLU) adunk hozzá.

Minden kurzusokat az online és blended learning módozatait, a diákok építeni az új tanulási digitális, interaktív és multimédiás technológiák. A főbejárat a tudás révén eCampus platform, amely szintén elérhető on-campus hallgatói az intézmény.

Az ő távoktatási programok, Universidad UNIACC funkciók megkülönböztető előnyök: tapasztalat és tudás a módszertani fejlesztés és a tartalom kifejezetten módozatait; számítógépes és audiovizuális művészeti infrastruktúra; valamint a szakmai tapasztalat média kérdéseket.

Köszönhetően , hogy a nemzetközi potenciállal Universidad UNIACC elkezdte fejleszteni az online és blended learning módozatait, 2008-ban a kollégium része lett az amerikai konzorcium felsőoktatási Apollo Group Inc. révén az Apollo Global.

Ma az egyetem vállalja a folyamatos továbbképzése és átalakítását a karok és az iskolák, valamint a beépítése az új struktúrák és az oktatási módszerek.

Így Universidad UNIACC nőtte ki magát , mint egy oktatási projekt közel három évtizedes tapasztalattal, integrált globális hálózata a felsőoktatási intézmények és mindig irányt szabjon a különböző kifejezéseket a kreativitás.

Helyszínek

  • Santiago

    Avenida Salvador 1200 Providencia, 7501277, Santiago

    Kérdések