Keystone logo
Universidade de Mogi Das Cruzes (UMC)

Universidade de Mogi Das Cruzes (UMC)

Universidade de Mogi Das Cruzes (UMC)

Bevezetés

Az egyetem

Ez volt az az év, amikor 1962 professzor Manoel Bezerra de Melo létre a város Mogi das Cruzes, egy általános iskola, amely abban az időben még mindig az úgynevezett "edzőterem". Ott kezdett Mogiana Szervezet Oktatási és Kulturális - jön.

1964-ben, az első főiskolák jöttek létre oktatási komplexum, amely 1973-tól lett a University of Mogi das Cruzes (UMC). Hagyomány és úttörő jelet az ötven éves történetét, az intézmény.

Ebben az időszakban UMC jön készül a diákok, most számozás több mint 20.000 Mogi das Cruzes campusok és Villa-Lobos / Lapa, hogy az igények a munkaerő-piaci és gyakorlására állampolgárságot.

Jelenleg a University of Mogi das Cruzes tucatnyi tanfolyamok, amelyek tartalmát és a tanítási-tanulási módszereket folyamatosan frissítik és fejlesztik. A kar alkotja UMC 60% -a mesterek és az orvosok, akik közül sokan fejlesszék a fő tudományos projektekben. A diákok is részt kutatási projektekben, fogadó kutatási ösztöndíjak.

Ennek érdekében az egyetem tart fenn a nemzeti és nemzetközi intézmények és egyben laboratóriumok, modern berendezések és terek tervezett fejlesztési osztályok, előadások, konferenciák, sok más tudományos tevékenységek.

Hála ezeket a funkciókat, a University of Mogi das Cruzes volt kiemelkedő képzési szakemberek a következő területeken: Pontos és Technológiai Kar, Bölcsészettudományi és Egészségtudományi. Ma, a UMC az egyik legjobb egyetemek.

Az egyetem értékelte a közelmúltban az Oktatási Minisztérium (OKM) és a kapott 4. megjegyzés skálán 1-5, amely elhelyezi az elsők között magánegyetemek Brazíliában, és a legjobb az Alto Tiete régióban.

Küldetésünk

"Létrehozása és terjesztése a tudás alkotnak társadalmilag felelős szakemberek, vállalkozók és a feldolgozók a mai valóság."

Helyszínek

 • São Paulo

  São Paulo, Brazília

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések