Keystone logo
Universidade São Francisco (USF)

Universidade São Francisco (USF)

Universidade São Francisco (USF)

Bevezetés

Bemutatkozás

Az Egyetem San Francisco (USF), a hallgató a hagyomány szilárd intézmény az oktatási piacon. Ők több mint 39 éves tapasztalattal és 80.000 diplomások. Jelenleg a városokban a Bragança Paulista, Campinas (Egység Swift és Cambuí), Itatiba és São Paulo, amely több mint 30 alapképzési, 10 diplomás, köztük három Masters és PhD programok.

Egy egyetemi amelynek fő pillére teljes kialakulása a hallgató. Ebben az értelemben a tanárok munkáját odaadással a hallgató látszanak az általuk választott szakma. A tanórán kívül, rendezvények várják, kurzusok, projektek és információs programok, valamint minden szükséges támogatást a hallgató, hogy részt vegyenek a cserék és lépjenek be a munkaerőpiacra, többek között lehetőségeket.

Mindezek miatt a USF egy egyetem, hogy amellett, hogy a tudásátadás, elősegíti a szerves emberi fejlődés, résztvevő diák álma válik egy hozzáértő és rutinos profi.

Lét közösségi

Az ULF része a kiválasztott csoportja a felsőoktatási közösségi intézmények (ICES) Brazíliában, részt is a brazil Egyesület közösségi Egyetemek (ABRUC), amely összehozza 66 intézmények, bemutató fogalmak 3-5 a Bank Általános Index tanfolyamok ( IGC), az Oktatási Minisztérium (OKM).

ICES jellemzi kiválóság saját tevékenysége és a hivatása, hogy hozzájáruljon a társadalom. Egy másik fontos különbség, hogy 100% -a pénzeszközökből a Közösség által fektetik be hallgatói juttatások és a közösség, mert az általuk nonprofit tevékenységeket.

Ihlette a téma "Oktatás a Békéért" és meghatott a védőszentje, Assisi Szent Ferenc, a USF küldetése a termelés és a tudás terjesztése, a testvériség és a szolidaritás. Így napról napra, a "Community College" gyakorolja a szociális projektek és támogatási intézkedéseknek, valamint a tevékenységeket, amelyek a pillérek oktatási, kutatási és kiterjesztése.

A végzős hallgatója USF lehetősége van arra, hogy megtapasztalják a valóságot a közösség, amely egyesíti az elméletet a gyakorlattal.

Küldetés

Termel és az ismeretek terjesztése, felszabadítva az emberek közötti párbeszéd tudomány és a hit és elősegíti a testvériség és a szolidaritás, a jó és a következményes béketeremtés.

Kilátás

Ahhoz, hogy elismerjék a tudományos kiválóság, a dinamizmus, az innováció és az elkötelezettség a társadalom, az igazságosság, a béke és az ökológia.

Helyszínek

  • São Paulo

    São Paulo, Brazília

Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések