Keystone logo
Universidade Veiga de Almeida (UVA)

Universidade Veiga de Almeida (UVA)

Universidade Veiga de Almeida (UVA)

Bevezetés

Körülbelül UVA

UVA

A UVA Ez 1971-ben alapították, és az elmúlt években hozott, egy jelentős folyamat tudományos növekedés és a kapott eredmények kiemeli az utóbbi értékelést az Oktatási Minisztérium (OKM). 2012-ben, az intézmény elérte a 4 sáv a MEC Általános Index tanfolyamok (1-5), a legmagasabb elért egy magán egyetem az országban. Ma, hogy elfoglalja a hetedik helyen áll a rangsorban a legjobb privát egyetem az országban, hogy a második legjobb különösen az állam Rio de Janeiro.

A szálloda 40 egyetemi és technológiai érettségi, öt mesterképzésben és több mint 70 értelemben vett posztgraduális képzés. 2012-ben, a felhatalmazás létrehozása az első doktori egyetem területén a pszichoanalízis, Egészségügyi és társadalom, melynek első osztályú 2013-ban.

Négy egyetemen, hárman a város Rio de Janeiro - Tijuca, bár és középső - és a negyedik Cabo Frio, a Tavak régiójában, valamint egy egészségügyi központ, az egyetem megy keresztül jelentős infrastrukturális beruházásokat.

Az UVA kínál posztgraduális távoktatási képzések és a kettős tanúsítási programokat, együttműködve az amerikai egyetemeken. Az első tanfolyamok együtt a University of Texas Arlington (UTA).

Rektor

Arlindo Cardarett Vianna

Dean diplomás

Katia Cristina Montenegró Steps Pro-esperes diplomás képzés, kutatási és szaktanácsadási Maria Beatriz Duarte Balena rektorhelyettes a hallgatói ügyek

Helyszínek

  • Belém

    Belém, Brazília

    Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések