Keystone logo
Université de Technologie Compiègne (UTC)

Université de Technologie Compiègne (UTC)

Université de Technologie Compiègne (UTC)

Bevezetés

Mind egyetemi, mind a mérnöki iskola, UTC épül pedagógiai önállóságot és az interdiszciplináris technológiai kutatás-orientált innováció. Az UTC vonatok mérnökök, mesterek és az orvosok képesek megérteni a kölcsönhatás a technológia az emberek és a társadalom, valamint a munka a globális versenykörnyezetben a fenntartható fejlődés érdekében. A kar és az UTC mérnökök értelmet adnak az innováció, amely lehetővé teszi az olyan új e koncepció és a vállalkozási ismeretek középpontjában a gondjaikat.

Értékeink

Az UTC bemutatja képzési modell, ahol a műszaki tudományok, a humán-és társadalomtudományok, a gazdaság és a politika integrált harmonikusan az oktatás szolgálatában, hogy a mérnök, tudós, jövő vezetője, innovatív humanista, képesek elsajátítani a kihívások bonyolultságát az információs társadalom és a kommunikáció.

UTC olyan intézmény állítja elő jelenti a társadalom számára, amelyben a párbeszéd a különböző kultúrák és különböző módon megérteni a világot.

Ez egy olyan hely, ahol az innováció jön véglegesen.

kreativitás

Az UTC-ben neki teremtett

humanizmus

Az UTC az egyént a szíve az ökoszisztéma

az interkulturalitás

Az UTC teremtett Biotechnology

együttműködés

A UTC nem egyedül dolgozik, ő az állandó kölcsönhatásban diákok, a vállalkozások és más egyetemek

merészség

Az UTC fejleszt egy kockázati kultúra

a missziók

A jövő építése

Az UTC és célja, hogy pozícionálja magát, mint egy nagyobb európai egyetemi világszínvonalú technológiával, egy erős horgony a kreativitás és az innováció.

A kreativitás, azt állítják, hogy szeretne játszani a fő szerepet a csatában ötletek a huszonegyedik században. Fejleszteni kell a kreativitást diákok alapul előmozdítása átfogó megközelítést, interdiszciplináris és interkulturális, erős kutatás támogatását. Azt is megköveteli erősíti a művészeti alap, innovációt és kultúra, fejlődés tényezője az állampolgárság és a növekedés.

Az innováció azt állítjuk, hogy teljes mértékben vállalják a hármas küldetése a tudás termelés és a tudás, az átviteli, hanem átalakítása újítások mindenféle, az ember, az emberiség szolgálatában és a Társaság.

Ez a nézet összhangban az értékek az UTC, modern elképzelését a szerepe az egyetem és az eredeti kreatív ambíció, azt jelenti, számos feltétel teljesülése esetén:

A látás az erős UTCéenne közösség és mozgósítják a projekt megértett és osztozik minden szervezet és a hatékony kormányzás, reaktív, mobilizáló, amelyek elősegítik a hatékony szervezetek és egyéni fejlesztési épített és a diákjaink képes vonzani a tehetség, mozgósítani, fejlesztése, támogatása és az emberi erőforrások fejlesztése növekedése és diverzifikált pénzügyi források politika stratégiai szövetségek és hálózatok, különösen az összefüggésben a helyi gyökerekre

a kötelezettségvállalások

Biztosítani kell a fegyelmi és a tematikus kutatási kiválóság, amit a kollektív foglalkozó interdiszciplináris és nyitott annak környezeti kérdések Tudást és a tudás Research Továbbítja a tudás a képzés és a hallgatók támogatása jegyében innováció Vezessük be a tudás és újítások egy átalakítási folyamat a megjelenése találmányok

Helyszínek

  • Compiègne

    Rue du docteur Schweitzer CS 60319, 60203 COMPIEGNE Cedex France , , Compiègne

Kérdések