Keystone logo
Universitat de Girona

Universitat de Girona

Universitat de Girona

Bevezetés

A Girona Egyetem olyan állami intézmény, amely integrálódott a katalán állami egyetemi rendszerbe, kitűnő az oktatásban és a kutatásban, és a tudomány létrehozása, továbbítása, terjesztése és kritikája révén részt vesz a társadalom fejlődésében és fejlődésében. , technika, humán, társadalomtudományok, egészségügy és művészetek. Környezetének gazdasági és kulturális motorja, és kifejezi az egyetemesség és nyitottság hivatását a világ minden hagyománya, fejlődése és kultúrája felé.

183918_photo-1571260899304-425eee4c7efc.jpg

25 ok, hogy tanulmányozzanak az UdG-n

Az UdG tanítja a minőséget, a nemzetközi elismerést, a vállalkozási gyakorlatokat és az oktatás lehetőségét egy aktív, kulturált emberközpont városának központjában.

 1. Oktatás és kutatás. 25 éves fennállása alatt a Girona Egyetem kitűnő oktatással és kutatással foglalkozik a művészetek és a humán tudományok, a tudományok, az egészségtudományok, a társadalom- és a jogi tudományok, valamint a mérnöki és építészeti területeken. A CyD osztályozás szerint ez a tizenkettedik állami egyetem a 66 közül.
 2. Multidiszciplináris és transzverzális képzés. Egy multidiszciplináris és keresztirányú képzést kínálunk Önnek: 48 fok és tizenegy dupla fok minden tudásterületen felkészíti Önt a szakmai jövőre, mint kritikus állampolgár a körülvevő világgal, reflektáló és figyelmes.
 3. Három városi campus. Az UdG egyetemek városi, fenntarthatóak, elérhetőek és globális előnyökkel járnak. Közvetlenül a Barri Vell közepén, a város központjában és Montilivi-ban, egy zöld környezetbe integrált terekben.
 4. Egyetemi város Egyetemi városban fogsz élni és tanulni. A Girona kultúra és haladás, aktív és dinamikus; és ez a tíz legjobb város egyike a menekülésnek (a The Guardian szerint, 2016).
 5. Közel van hozzád Személyre szabott figyelmet kap, kis csoportokkal, mentorálással és egy speciálisan az Ön számára kialakított információs és tanácsadó központtal.
 6. Nyelvi képzés és gyakorlat külföldön. Segítünk Önnek abban, hogy továbblépjen: nyelvi képzéseket, külföldi gyakorlatokat, angol nyelvórákat és egy nemzetközi mobilitási programot kínál, több mint 400 célország között. A Nyelvi Szolgálat tanfolyamaival segít elérni a fokozat által megkövetelt szintet.
 7. Részvétel a területtel. Az UdG jelen van Girona kutatóközpontokkal, intézetekkel és székekkel való elhatárolásakor. És központjai kapcsolódnak a barcelonai elhatároláshoz.
 8. Nemzetköziek vagyunk Együttműködési megállapodásokat kötünk külföldi egyetemekkel oktatási és kutatási célú tartózkodás céljából, Dél-Amerikától a földközi-tengeri körig, a határokon átnyúló térig és Kínáig.
 9. Támogatunk. Bekapcsolódunk a világba: több mint 1000 UdG hallgató aktívan részt vesz a fejlődő országokkal folytatott szolidaritási tevékenységekben és humanitárius válsághelyzetekben.
 10. Gazdasági és társadalmi motor. Szövetségeket létesítünk állami szervezetekkel (önkormányzatok, tanácsok, megyei tanácsok ...) és magánszektorbeli szervezetekkel az ismeretek előmozdítása érdekében.
 11. Innováció és alkalmazott kutatás. Az ágazati egyetemi programmal az UdG az alkalmazott innováció és kutatás kulcsaévá válik: ez megkönnyíti a kapcsolatot a különféle társadalmi-gazdasági ágazatok vállalatok és intézmények között.
 12. A kutatási projektek úttörője. Az UdG úttörő szerepet játszik a kutatási projektek megvalósításában, a publikált kutatás és a tudományos publikációk mennyisége szempontjából.
 13. A kutatás nemzetközi elismerése. A több mint száz kutatócsoport, 24 osztály, 12 kutatóintézet és 31 elnök generál nemzetközileg elismert minőségi kutatást.
 14. A Generalitat kutatóintézeteinek központja. A Generalitat négy kutatóintézetének székhelye az UdG.
 15. Üdvözöljük a tehetségeket. Nagy gondolkodók, alkotók, kutatók és kortárs tudósok tartózkodnak az UdG-n.
 16. A technológiát átadjuk a társadalomnak. Az UdG-ben négy TECNIO csoport működik, szakértő ügynökök, akik átmenetileg működnek és képesek technológiai innovációs szolgáltatásokat nyújtani a katalónia vállalatok számára.
 17. Innovatív vállalatok és kutatócsoportok. A Tudományos és Technológiai Parkban több mint száz vállalat és innovatív kutatócsoport található, amelyek technológiai kutatásokat vezetnek.
 18. Kiválóság az idegenforgalomban és az Erasmusban. Spanyolországban az egyik legjobb turisztikai stúdiónk van, és nemzetközi presztízsű Erasmus Mundus-t működtetünk.
 19. Elkötelezettek vagyunk az innováció tanításában. A probléma-alapú tanulás megvalósítása a jelenlegi oktatás egyik legforradalmasabb projektje, amelyet az UdG-n végeznek.
 20. Jó képesítés a MIR tesztekben. A minőségi oktatás konkrét eredményeket ad: az UdG első orvosainak MIR-jének 86% -a meghaladja az állami átlagot.
 21. Gyakornok vállalkozásokban. Felkészítjük Önt szakmai jövőjére, több mint 1500 szakmai gyakorlati megállapodással vállalkozásokkal és intézményekkel az akadémiai képzés befejezéséhez, valamint egy hosszú távú külső szakmai gyakorlati programmal a foglalkoztathatóság elősegítésére.
 22. Ösztöndíjak és ösztöndíjak. Több mint 7 millió eurót kínálunk ösztöndíjakban és tanulmányi ösztöndíjakban.
 23. Minőségi berendezések és szolgáltatások. Az UdG-ben mindent megtalál, amire szüksége van: a több mint 10 000 négyzetméteres könyvtár, amely évente 338 napban nyitva van, tantermek, számítógépes helyiségek, kilátóterem a kísérletek szimulálására ... Mi vagyunk az elsők Katalán egyetem laboratóriumi helyeken minden 100 hallgató számára.
 24. Mesterek és nemzetközi diplomák. Folytathatja képzését 44 szakember és kutató mester széles skálájával és 8 nemzetközi kettős fokkal.
 25. Sport, szabadidő és kultúra. Az egyetemi élményhez adjuk hozzá a sport élvezetét, az együttműködést és a szolidaritást, az asszociációs szívverést, a kastélyok érzelmét, a Színházi Tantermet, az UdG kórusát és számos kulturális tevékenységet: konferenciákat, koncerteket, kiállításokat, olvasmányok és a Girona Egyetem Fiesta polgármestere.

183919_photo-1461280360983-bd93eaa5051b.jpg

Helyszínek

 • Girona

  Plaza de Sant Domènec, 3 Edificio Les Àligues 17004 Girona, , Girona

Kérdések