Keystone logo
University College Dublin MSc Environmental & Climate Law
University College Dublin

MSc Environmental & Climate Law

Dublin, Írország

1 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 10 170 / per year *

Távoktatás

* EU/non-EU fee per year for full time- € 10170; EU/non-EU fee per year for part time- € 5090;

Bevezetés

A környezetromlás, valamint az éghajlati és biodiverzitási válság napjaink legfontosabb kérdései közé tartozik. A szívükben az interszekcionalitás és az igazságosság kérdései állnak. Ez az interdiszciplináris program lehetővé teszi a jogi és nem jogi végzettségűek számára, hogy olyan alapvető ismereteket és készségeket fejlesszenek ki, amelyekre szükség lesz e kihívások kezeléséhez, amelyek jelentősége az elkövetkező években tovább fog növekedni.

A program az UCD Sutherland School of Law megalapozott erejére támaszkodik az éghajlat- és környezetvédelmi jog és politika terén, ugyanakkor hasznot húz az egész egyetem oktatási és kutatási szakértelméből, beleértve a Földrajzi, Közgazdasági, Biológiai és Környezettudományi, valamint Építészeti, Tervezési Iskolákat is. & Környezetpolitika.

Megjegyzés: A környezeti felelősségvállalás iránti elkötelezettségünknek megfelelően a programot online részt vevő nemzetközi hallgatóknak ugyanazt a díjat kell fizetniük, mint a hazai/EU-s hallgatóknak.

Interdiszciplináris jogi diploma a holnap környezetvédelmi vezetői számára

Ez az egyedülálló program lehetővé teszi a jogi és nem jogi végzettségűek számára, hogy összekapcsolják a jogi diplomát a szakértelem fejlesztésével számos más létfontosságú környezetvédelmi tudományterületen.

Ideális Diákok

Belépők

Tanterv

Program tandíj

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések