Keystone logo
University of Airlangga Az állatorvosi agrárgazdaság mestere
University of Airlangga

Az állatorvosi agrárgazdaság mestere

Surabaya, Indonézia

2 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Request earliest startdate

IDR 7 500 000 / per semester *

Az egyetemen

* Indonéziai jelentkezők oktatási díja; Belépődíj: 10 000 000 IDR. Nemzetközi pályázók oktatási díja: 22500000 IDR; Belépődíj: 25 000 000 IDR

Bevezetés

Látomás

Hazai és nemzetközi szinten is vezető tanulmányi programmá, úttörőjévé válni az állategészségügyi agrárgazdasági oktatás és kutatás fejlesztésének az állategészségügyi agrár- és állattenyésztés területén, amely önállóan a valláserkölcsre, etikára, környezeti fenntarthatóságra és állatjólétre épül. miközben továbbra is a közösségi jólét felé orientálódik.

Tanulmányi Program küldetése

  1. A korszerű tanulási technológiára épülő állategészségügyi agrár- és állattenyésztési szakirányú mesterképzés szervezése, amely képes szakmai felkészültséggel, erős tudásfejlesztési szándékkal rendelkező, vállalkozó szellemű, valláserkölcs- és -etikai készségekkel rendelkező diplomások kidolgozására.
  2. Alap-, alkalmazott kutatások, valamint innovatív és magas színvonalú szakpolitikai kutatások végzése az állat-egészségügyi agrár- és állattenyésztés területén a tudomány, az oktatás, a valláserkölcsön, etikán, környezeti fenntarthatóságon és állatjóléten alapuló közösségi szolgálat fejlődésének támogatása érdekében.
  3. Az állat-egészségügyi agrárüzlet és az állattenyésztés területén szerzett szaktudás a közösség számára.
  4. Kölcsönösen előnyös partneri kapcsolatok kialakítása a kapcsolódó intézményekkel a minőségorientált képzési programok önállóságának, a nemzeti és nemzetközi szintű versenyképesség megvalósítása érdekében.

Oktatási célok

Az állatorvosi agrárgazdasági mesterképzés megszervezésének céljai:

  1. Kiváló és innovatív mesterképzésben végzett állatorvosi agrárszakon végzettek megvalósítása, akik képesek társadalmi és vallási normákon alapuló tudásfejlesztésre, regionális, országos és nemzetközi szinten is versenyképesek.
  2. Adatalapú Állategészségügyi Agrárgazdasági oktatási és kutatási folyamatok megvalósítása.
  3. Érvelésen és kutatómunkán alapuló közösségi szolgálati tevékenység megvalósítása.

Belépők

Tanterv

A program eredménye

Az Iskoláról

Kérdések