Keystone logo
University of Alaska Anchorage College of Engineering

University of Alaska Anchorage College of Engineering

University of Alaska Anchorage College of Engineering

Bevezetés

Az alaszkai Anchorage Egyetemen megvalósíthatja azt az álmát, hogy mérnök vagy informatikus legyen, miközben Anchorage-ban él - Alaszka üzleti, ipari, kulturális és rekreációs központjában. Az összes jelentős alaszkai mérnöki tehetséget foglalkoztató munkáltató közelében, álláskereső hallgatóink 74% -ának van munkahelye, mielőtt elvégezné!

Egyetemi hallgatóként diplomát szerezhet polgári, gépészeti, villamos, számítástechnikai mérnöki, számítástechnikai vagy geomatikai (földmérési és térképészeti) diplomákról, valamint projektmenedzsment, gépészeti vagy építőmérnöki diplomákat. Emellett együttműködési fokozatot kínálunk vegyészmérnökökből (WSU-val), valamint bányászati és geológiai mérnökökből, valamint Ph.D. mérnöki szakon az alaszkai Fairbanks Egyetemmel.

Az alaszkai Munkaügyi Minisztérium előrejelzése szerint az államnak 2022-ig évente 300 új számítógépes és mérnöki szakemberre lesz szüksége - 96 új pozícióra és 204-re a nyugdíjasok pótlására. Az UAA Mérnöki Főiskolája elkötelezett amellett, hogy olyan élvonalbeli diplomát szerezzen, amely készen áll az állam növekvő mérnöki közösségének fellendítésére.

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Helyszínek

  • Anchorage

    Providence Drive,3211, 99508, Anchorage

    Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések