Keystone logo
University of Birmingham - College of Engineering and Physical Sciences

University of Birmingham - College of Engineering and Physical Sciences

University of Birmingham - College of Engineering and Physical Sciences

Bevezetés

Szeretne változást elérni, és segíteni szeretne a világ alakításában, amelyben élünk? Szenvedélyes vagy a problémamegoldás iránt? Szeretne a világ legjobb kutatóival együttműködni, hogy megoldásokat kínálhasson jelenlegi és jövőbeli globális problémákra?

Ha igen, a Birminghami Egyetem lehet a megfelelő posztgraduális választás az Ön számára. A Mérnöki és Fizikai Tudományok Főiskola vezető szerepet tölt be az élvonalbeli oktatás, kutatás és fejlesztés terén különböző ágazatokban, mint például a mérnöki, ipari, technológiai, energetikai, egészségügyi és sok más ágazatban. A nálunk végzett tanulás nemcsak a következő lépést jelenti karrierje útján, hanem lehetővé teszi, hogy a világot fejlettebb, ellenállóbb és fenntarthatóbb hellyé tegye.

Miért érdemes a Birminghami Egyetemen tanulni?

 • A világ legjobb 100-as egyeteme vagyunk, és több brit bajnoki tabellán is a legjobb 20 helyen szerepelünk
 • Az Egyesült Királyság 100 legjobb diplomás munkaadója a leginkább megcélzott egyetemnek választott (The Graduate Market 2021-ben
 • Kutatásaink 87%-ának globális hatása van (REF 2014)
 • Számos UoB öregdiák és munkatárs vett részt Nobel-díjjal elismert munkában
 • A foglalkoztathatóságot támogató szolgáltatások tárháza áll a hallgatók rendelkezésére. A Főiskola és Karrierhálózatunk gyakorlati tanácsokkal és készségekkel tud szolgálni a karrierfejlesztéshez. Kiváló ipari kapcsolataink vannak olyan globális vállalatokkal is, mint a Rolls Royce és a Jaguar Land Rover, amelyek lehetőséget adnak diákjaink számára, hogy betekintést és tapasztalatot szerezzenek az iparágról.
 • 3000 GBP értékű Nemzetközösségi Ösztöndíjat vagy 10 000 GBP értékű Global Masters Ösztöndíjat kaphat, ha 2021 szeptemberében kezdi meg tanulmányait. Mindkét díjra vonatkozó információk és jogosultsági feltételek megtalálhatók weboldalunkon.

Campus jellemzői

A hagyományos „vöröstéglás” campuson található, amelyet gyakran az Egyesült Királyság egyik legszebbjének választottak. Az egyetem élénk nemzetközi közösséggel rendelkezik, amely több mint 150 különböző ország diákjaiból áll. A történelmi és kortárs építészet, a zöldellő külső terek, valamint a legmodernebb tanulási létesítmények és felszerelések kombinációjával Edgbaston campusunk inspiráló környezetet biztosít tanulmányaihoz.

Birmingham városa

Mindössze 7 perces vonatútra az egyetemi egyetemi pályaudvartól, Birmingham városközpontjának szíve található, így az ország bármely más részére könnyen eljuthat. A nyüzsgő és virágzó légkörnek, valamint a rengeteg látnivalónak és szórakoztatásnak köszönhetően a városban sok élmény vár. Legyen szó vásárlásról, sportolásról, a kultúra megismeréséről vagy az ételekkel való kísérletezésről, itt mindenki talál valamit. Valójában diákjaink annyira szeretik Birminghamet, hogy 48%-uk úgy dönt, hogy a diploma megszerzése után a régióban marad.

  Helyszínek

  • Birmingham

   University of Birmingham Edgbaston Birmingham, B15 2TT, Birmingham

  Kérdések