Keystone logo
© Ajman University
University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah

University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah

University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah

Bevezetés

A University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah először 2008-ban alapították, és Ras Al Khaimah kormánya engedélyezi. Kínálunk egyetemi és posztgraduális képzési programokat több tudományágban.

Az Akadémiai Központ olyan területekre szakosodott, mint pl. Számvitel, Építőmérnöki, Gépészmérnöki, Villamos- és elektronikai mérnöki szakok, Vállalatirányítás, Jog, Pszichológia és Számítástechnika. Különböző akadémiai hátterű és szintű hallgatók csatlakozhatnak a Boltoni Egyetem Akadémiai Központjához, hogy megszerezzék egyetemi és posztgraduális diplomájukat. Az Akadémiai Központ egy erre a célra épített létesítményben található, amely csak egy része azon elkötelezettségünknek, hogy a lehető legjobb élményt kínáljuk a hallgatóknak. Az összes akadémiai program együtt található ezen az egyetemen, az alapítványi programok mellett, amelyeket jóváhagyott belépési útvonalként kínálunk a Boltoni Egyetem programjaira.

A University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah az első olyan intézmény, amely működési engedélyt kért és kapott a RAK EZ-től, amelynek új engedélyezési rendszere van, beleértve egy átfogó minőségbiztosítási folyamatot, amelyet az Emirátus minden akadémiai intézményének működnie kell. betartani. Büszkén a WINC volt az első intézmény, amely megkapta ezt az engedélyt.

Az Akadémiai Központ egy 42 000 négyzetméteres létesítményben működik, amelyben tantermek, előadótermek, irodahelyiségek, könyvtár, valamint mérnöki és számítástechnikai laboratóriumok találhatók. Ezen kívül diákjaink számos tantervi és tanórán kívüli létesítményhez férhetnek hozzá az egyetemen a régóta működő és aktív Hallgatói Tanácson keresztül. Szintén elérhetőek a helyszínen, minőségi szállást és szolgáltatásokat kínáló diákszállások kedvező áron.

A Western International College (WINC) a Western International Corporation kereskedelmi engedélye alatt működik, amely a Boltoni Egyetem újonnan elnevezett Academic Infrastructure Provider és a Ras Al Khaimah-i Academic Center franchise. A Western International College, a Western International Corporation és a Boltoni Egyetem, valamint az Akadémiai Központ – Ras Al Khaimah mind ugyanannak az oktatási intézménynek a része, amely 2008 óta működik Ras Al Khaimahban.

128487_people-coffee-notes-tea.jpg

A Boltoni Egyetem, az Akadémiai Központ - Ras Al Khaimah a következő programokat kínálja:

Egyetemi programok

 • BEng (Hons) a gépiparban
 • Építészmérnök (Hons)
 • BEng (Hons) haladó villamos- és elektronikai mérnöki állásokkal
 • BSc (Hons) az üzleti menedzsmentben
 • BA (Hons) a számvitelben
 • BSc (Hons) a számítástechnikában
 • BA (Hons) jogban
 • BSc (Hons) a pszichológiában

Posztgraduális programok

 • Master of Business Administration (Executive – akkreditált alapképzéssel és 3+ év feletti munkatapasztalattal rendelkező jelölteknek)
 • MBA top up (posztgraduális képesítéssel rendelkező, de nem MBA képzettségű jelöltek számára)
 • Informatikai MSc
 • MSc Építésügyi Projektmenedzsment

Miért a Boltoni Egyetem, a RAK Tudományos Központ?

Megfizethető tandíj

A Boltoni Egyetem Akadémiai Központja támogatott tandíj ellenében kínál programokat, amely az Egyesült Királyság fő campusának tandíjának fele, hogy mind a helyi, mind a nemzetközi hallgatók lehetőséget kapjanak a legjobb értékű brit oktatás elnyerésére az Egyesült Arab Emírségekben.

Valódi és akkreditált brit fok

A RAK-ban található Boltoni Egyetem Akadémiai Központja akkreditált British Honors fokozatot kínál a Boltoni Egyetemen, az Egyesült Királyságban. Ezek ugyanazok a diplomák, amelyeket az Egyesült Királyság fő egyetemén tanuló hallgatóknak kínálnak, és az átiratokban a tanulmányi hely RAK-ként szerepel.

Campus létesítmények

A 42 000 négyzetméteres épületben osztálytermek, előadótermek, irodahelyiségek, könyvtár, valamint műszaki és számítástechnikai laboratóriumok találhatók. Ezenkívül a hallgatók egy célra épített tornatermet és fitneszközpontot is igénybe vehetnek, aerobik és súlyzós edzőeszközökkel felszerelve, valamint a szabadtéri sportlétesítmények kosárlabdapályákat, teniszpázsit, futballpályát és röplabdapályákat kínálnak. Rendelkezésre állnak a hallgatói rezidenciák is, amelyek minőségi szállást és szolgáltatásokat nyújtanak külön-külön lányok és fiúk számára, 24 órás biztonsági szolgálattel az egyetemen.

Átutalási lehetőségek az Egyesült Királyság Campusba / Tanulmányokba

Az Egyetemi Akadémiai Központban hallgató minden hallgatónak lehetősége van átváltani az Egyesült Királyság fő campusába. A hallgatók rendszeresen meglátogathatják a szülői egyetemet is egy tanulmányutakon.

Diákszállások

Az egyetemen külön korszerű szálló található lányok és fiúk számára, éjjel-nappali biztonsággal.

Tudományos érdemi ösztöndíjak

Az Egyetemi Akadémiai Központ évente 1 millió AED értékű tudományos érdemi ösztöndíjat kínál. Ezeket az ösztöndíjakat a hallgatónak az adott országban és a RAK Egyetemi Központjában elért tanulmányi teljesítménye alapján ítélik oda.

Gyakornoki és gyakorlati lehetőségek

Az Egyetemi Központot több mint 200 Egyesült Arab Emírségek vállalatához társították. A hallgatókat arra ösztönzik, hogy gyakorlatokat végezzenek a nyári félév során, és könnyen elérhető segítség áll rendelkezésre a végső gyakorlatok biztosításához.

Vízumfeldolgozás

Az Egyetemi Akadémiai Központban tanuló hallgatókat az Egyetem támogatja, a vízumkezelés nagyon megbízható, gyors átfutási idővel.

Diákjaink több mint 90%-a a diploma megszerzését követő három hónapon belül kereső munkát talál, és az egyetem jól szolgálja a kiterjedt kapcsolatokat, amelyeket több mint 200 vállalattal tart fenn, amelyek gyakorlati és elhelyezkedési lehetőséget biztosítanak diákjainknak.

Helyszínek

 • Ras Al-Khaimah

  Al Hudaiba – Burairat P.O.Box: 16038, , Ras Al-Khaimah

Kérdések