Keystone logo
University of Bradford

University of Bradford

University of Bradford

Bevezetés

A tudás működőképessé tétele

A (z) University of Bradford részesülhet - és részese lehet annak - olyan oktatásnak és kutatásnak, amely a technológiát a társadalom érdekében hasznosítja.

Tanulhat olyan tudományos és ipari szakértőktől, akik világszínvonalú létesítményekben alakítják ágazatuk jövőjét. Több millió fontot fektettünk be a csúcstechnológiai tanulási környezetekbe, például a mozgásrögzítő stúdiónkba és az új School of Management létesítményekbe.

A velünk töltött idő alatt önmaga legjobb verziójává válhat. Az Egyetem egy olyan hely, ahol kibővítheti elméjét, és életre szóló barátokat szerezhet; ahol fejlődhetsz, tanulhatsz, tapasztalhatsz. Ahová tartozhat, és ahol minden lépésben támogatjuk Önt.

Tanfolyamok

Több mint 100 egyetemi programot és több mint 200 posztgraduális oktatási, kutatási és CPD tanfolyamot kínálunk. Ezeket négy karunkon szállítjuk:

 • Élettudományok
 • Egészségügyi tanulmányok
 • Menedzsment, jog és társadalomtudományok
 • Mérnöki és informatikai

Sok tanfolyamunkat iparági szakértők és partnerek hozzájárulásával terveztük, és számosuk rendelkezik szakmai, törvényi vagy szabályozó testületi akkreditációval vagy jóváhagyással, ami azt jelenti, hogy olyan készségeket fejleszthet ki, amelyeket a munkaadók nagyra értékelnek.

129527_engineering-student.jpg

Megtanulhat olyan tudományos és ipari szakértőktől, akik alakítják ágazatuk jövőjét. Világszínvonalú létesítményekben fog tanulni-több millió fontot fektettünk be a csúcstechnológiás tanulási környezetekbe, mint például a mozgásrögzítő stúdiónk és a Digital Health Enterprise Zone.

Az egyetemünk

Mindent megtalál, amire szüksége van a City Campus -on, akár tanul, pihen vagy társasági. Olyan közösségi hangulatot áraszt, amit máshol nem talál. Ez egy barátságos, barátságos hely, ahol nagy dolgok történnek.

A City Campus a diákok tevékenységének központja. Itt található a Diákközpont-a University of Bradford Diákszövetség és a 24 órás könyvtár alapja. Az egyedülálló edzőterem újonnan korszerűsített sportlétesítményeket kínál, a The Green diákszállásfalunk pedig közvetlenül az egyetem szívében található.

Szokatlanul egy belvárosi campus esetében rengeteg zöldfelületünk is van. A melegebb hónapokban nem fog küzdeni, hogy csendes helyet találjon a szabadban, ahol tanulhat, pihenhet vagy sportolhat.

129528_university-of-bradford-campus-external.jpg

Az év egyeteme a társadalmi befogadásért

A University of Bradford az Egyesült Királyság egyik legkülönfélébb egyeteme. A Times Good University Guide 2020 elnyerte a Társadalmi Befogadás Év Egyeteme címet, "ezzel elismerve elkötelezettségünket az emberek sikere iránt, tekintet nélkül származásukra, identitásukra, meggyőződésükre és kihívásaikra.

129529_bradford-University-of-the-year-for-társadalmi-befogadás-2020.jpg

Látjuk az egyéneket és lehetőségeiket, keményen dolgoznak azon, hogy elhárítsák sikereik előtt álló akadályokat, és biztosítjuk tanulóink számára, hogy megértsék, hogy képesek előrehaladni és pozitív változásokat elérni minden jövőnk érdekében tapasztalataik és oktatásuk révén.

Kutatás

A (z) University of Bradford több mint 50 éves kutatási tapasztalattal rendelkezik, és az Egyesült Királyság első 50 helyezettje között van (REF 2014) a kutatási minőség tekintetében. Kutatásaink háromnegyedét vagy világszínvonalú, vagy nemzetközileg kiválónak minősítettük.

Változatos posztgraduális kutatási lehetőségeket kínálunk négy karunkon.

Campus jellemzői

A City Campuson mindent megtalál, amire szüksége van, legyen szó tanulásról, pihenésről vagy társasági életről. Olyan közösségi légkör van benne, amilyenre sehol máshol nem találkozhatsz. Ez egy barátságos, vendégszerető hely, ahol nagyszerű dolgok történnek.

A City Campus a hallgatói tevékenység központja. Itt található a Student Central – a(z University of Bradford Diákszövetség és a 24 órás könyvtár bázisa. Az Unique tornaterem újonnan korszerűsített sportolási lehetőségeket kínál, diákszállásfalunk, a The Green pedig az egyetem szívében található.

A városközponti campustól szokatlan módon rengeteg zöldfelülettel is rendelkezünk. A melegebb hónapokban nem fog küzdeni, hogy valami csendes helyet találjon a szabadban, ahol tanulhat, pihenhet vagy sportolhat.

  Rangsorok

  A Társadalmi Felzárkózás Év Egyeteme

  A University of Bradford az Egyesült Királyság egyik legváltozatosabb egyeteme. A Times Good University Guide 2020 a Társadalmi Felzárkózás Év Egyeteme címet választotta annak elismeréseként, hogy elkötelezettek vagyunk az emberek sikere iránt, tekintet nélkül származásukra, identitásukra, meggyőződésükre és kihívásaikra.

  Helyszínek

  Helyszínek
  • Bradford

   Richmond Rd, BD7 1DP, Bradford

   • facebook
   • twitter
   • linkedin
   • youtube
   • instagram

  Kérdések