Keystone logo
University of Bucharest

University of Bucharest

University of Bucharest

Bevezetés

Rólunk

A University of Bucharest több tanulmányi programot kínál, az egyetemi oktatás minden szintjén és eszközén: 93 főmérnöki program, 208 mesterképzés és 21 doktori program. Mindegyikük akkreditált vagy engedélyezett. A University of Bucharest a TIFFIN EMBA mesterképzést is magában foglalja.

A University of Bucharest által kiállított okleveleket a világ legtöbb országában ismerik el. A University of Bucharest Egyetemen külföldi elismert külföldi egyetemekkel közösen szerveznek tanulmányi programokat. Ezeknek a programoknak a hallgatói diplomát kaphatnak mind a University of Bucharest mind a partneregyetemen.

A University of Bucharest országos szinten az egyik legfontosabb tudományos kutatóközpont. Az egyetemen belül több mint 50 kutatóintézet, részleg és központ működik, amelyek többsége külföldi tudományos központokkal együttműködik.

Az elmúlt évek során intézményünk sikeresen szerezte meg első helyét a kutatási alapok nemzeti versenyein. A kutatásra szánt egyes entitások közül néhányan európai szinten kiemelték a kiválósági státuszt. Az egyetem saját kutatási központja Sinaia, Brăila, Orsova és más kísérleti leányvállalatok más országokban.

A University of Bucharest egy megbízható nemzetközi együttműködési hálózat része - 300 együttműködési megállapodást írt alá 52 ország egyetemével. Évente több mint 1000 egyetemi hallgató University of Bucharest akik számos, a Nyugat-Európában, az Egyesült Államokban, Kanadában, Japánban stb. Működő egyetemi programokban számos fejlesztési vagy fejlesztési tevékenységet végeznek.

A University of Bucharest a felsõoktatás fejlõdését szolgáló fontos reformintézkedések motorja volt és továbbra is a motorja, melyeket az ország más egyetemei is átvettek, vagy amelyek számos törvény és nemzeti előírások.

A University of Bucharest 2000-ben megkapta a Nemzeti Oktatási Minisztérium által felajánlott Kiválósági Diplomát.

2011-ben a University of Bucharest oktatási, kutatási, ifjúsági és sportminiszter minősítette az első fejlett kutatási és oktatási egyetemnek.

2014-ben a University of Bucharest megnyitása óta 150 évvel ünnepelte.

Jelenleg University of Bucharest közel 32 000 hallgatója és több mint 1300 professzora van.

Helyszínek

  • Bucharest

    Mihail Kogalniceanu Blvd. no. 36-46, sector 5, 060024, Bucharest

Kérdések