Keystone logo
University of Central Lancashire - Cyprus

University of Central Lancashire - Cyprus

University of Central Lancashire - Cyprus

Bevezetés

A két világ legjobbja

A ciprusi Central Lancashire Egyetem (UCLan Cyprus) Larnakában található, és immár kilencedik éve működik. Az UCLan Cyprus a Közép-Lancashire-i Egyetem első fióktelepe, és egyben teljes körűen engedélyezett egyetem Cipruson. Egyedülálló és innovatív modell
ciprusi és brit egyetemi oktatási tapasztalat, amelyet az Egyesült Királyság Minőségbiztosítási Ügynöksége és a Ciprus Felsőoktatási Minőségbiztosítási és Akkreditációs Ügynöksége (CYQAA) akkreditált.

Az erős tudományos alapokra épülő University of Central Lancashire (UCLan UK), anyaegyetemünk, több mint 190 éves múltra tekint vissza, és a Center for World University Rankings (CWUR) 2020-ban a világ egyetemeinek legjobb 6,5%-a közé tartozik. /21.

Az UCLan Cyprus az UCLan UK akadémiai ernyője alatt működik, és az Egyesült Királyság Európai Unióból való kilépésének (BREXIT) legutóbbi politikai változásai nyomán egyedülálló egyetemnek számít, amely kutatási és tudományos színvonal tekintetében áthidalja az Egyesült Királyságot és Európát. , hallgatói tapasztalat és diákcsere.

Az UCLan Cypruson végzett tanulmányok kettős diplomát (két bizonyítványt) eredményeznek a két egyetemen, az UCLan UK és az UCLan Cypruson, amelyet nemcsak Cipruson és az Egyesült Királyságban, hanem Európa-szerte és azon kívül is elismernek.

A látomásunk

Az UCLan Cyprus stratégiai víziója egy vezető, modern egyetem felépítése, globális hatókörrel három kontinens (Európa, Ázsia és Afrika) kereszteződésében, és egyetemi és posztgraduális felsőoktatást biztosít. Az UCLan Cyprus olyan egyetem lesz, amelyet a legjobb hallgatói egyetemi tapasztalatok, a kiemelkedő kutatások, az innovatív tanulás, valamint az iparral és közösségekkel való értékes elkötelezettségükért ismernek el Cipruson, a Földközi-tenger keleti térségében, a Közel-Keleten és távolabbról.

Küldetésünk

  • Támogassa a kiválósághoz való hozzáférést, lehetővé téve a potenciális fejlesztést
  • Értékelje és gyakorolja az esélyegyenlőséget, az átláthatóságot és a toleranciát
  • Mindent megteszünk a kiválóságért: helyileg, regionálisan és nemzetközileg
  • Dolgozzunk együtt a vállalkozásokkal, a közösséggel és más oktatókkal

Helyszínek

  • Larnaca

    12 – 14 University Avenue Pyla, Larnaka, Cyprus, 7080, Larnaca

Kérdések