Keystone logo
University of Denver, Josef Korbel School of International Studies Bölcsészmérnök a globális környezeti fenntarthatóságban
University of Denver, Josef Korbel School of International Studies

Bölcsészmérnök a globális környezeti fenntarthatóságban

Denver, Amerikai Egyesült Államok

2 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Sep 2024

USD 39 930 / per year

Az egyetemen

Bevezetés

A változó éghajlat, a természeti erőforrások kimerülése, valamint az élelmiszer-, víz- és energiaforrások iránti megnövekedett igények meghatározzák a 21. század kihívásait. Ezeknek a kihívásoknak való megfelelés megalapozott politikát, nemzetközi együttműködést és inspirált vezetést igényel, ha fenntarthatóbb pályára akarjuk állítani a bolygót, és teljesítjük a jövő generációkkal szemben támasztott kötelezettségeit.

A globális környezeti fenntarthatósági MA elkötelezett, interdiszciplináris megközelítést alkalmaz a globális változások okainak és következményeinek megértésében, a cselekvési stratégiák tájékoztatásában és a hallgatók felkészítésében a hatásos és értelmes karrierre. Arra törekszünk, hogy mindig összekapcsoljuk a globális és a helyi kapcsolatokat, és felhatalmazzuk hallgatóinkat arra, hogy minden szinten változást érjenek el. Pályakezdőink készek kulcspozíciókat betölteni világszerte fontos szervezeteknél az állami, a magán- és a nonprofit szektorban.

Még soha nem volt jobb idő azoknak a hallgatóknak, akik a fenntarthatóság iránti szenvedélyüket egy karrierbe kívánják terelni. És nincs jobb hely ezeknek a kérdéseknek a kivitelezésére, mint a coloradói Denver. Elhelyezkedésünk páratlan lehetőségeket kínál arra, hogy első kézből vegyenek részt a környezeti csoportok, a zöld vállalkozások, az állami szervek és más erőforrások legnagyobb koncentrációjával.

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Az Iskoláról

Kérdések