Keystone logo
University of Dundee Környezeti fenntarthatóság és földrajz MA (Hons)
University of Dundee

Környezeti fenntarthatóság és földrajz MA (Hons)

Dundee, Egyesült Királyság

4 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2024

GBP 21 900 / per year *

Az egyetemen

* for International students

Bevezetés

Ez a kurzus az emberek és környezetük közötti interakciót vizsgálja. Megismerheti a természeti erőforrások felhasználását és azt, hogyan élhetünk fenntarthatóbb életmódot.

Modern világunk hatalmas mennyiségű energiát használ fel, hulladékot és szennyezést termel, rontja környezetünket, csökkenti a biológiai sokféleséget, és mélyreható hatással van egészségünkre és jólétünkre. Tanulmányozni fogja a fenntartható fejlődés megvalósításához szükséges elveket és politikákat, és figyelembe veszi a természeti erőforrásokra gyakorolt helyi és globális hatásokat.

You will develop specialist analytical and communication skills that will help you work effectively with communities, individuals, and other professionals.

A Földrajzban a dinamikus környezetek és a populációk közötti kapcsolatokat tanulmányozza különböző helyeken és több léptékben. Megismerheti a világ előtt álló fő kihívásokat, és kreatív készségeket fejleszthet a problémamegoldás, a prezentáció és a kommunikáció terén.

Oktatásunk a tanszéken végzett kutatásokra épül, és három nagy témára fókuszál: igazságos közösségek és helyek létrehozása, a környezeti jövő alakítása, valamint a térinformatikai és digitális módszerek.

The student-led Geography and Environmental Society also has a program of activities to help you become part of our community.

Belépők

Program tandíj

Az Iskoláról

Chat with students

Kérdések