Keystone logo
University of Fribourg - Department of Medicine

University of Fribourg - Department of Medicine

University of Fribourg - Department of Medicine

Bevezetés

A University of Fribourg egy olyan hely, ahol a tanulás, a kutatás, a foglalkoztatás és a rendezvények minden megtörténhet ugyanabban az időben. Az innovatív erő teszi fontos mozgatója a kereskedelmi és kulturális életének a régióban. Mivel ez vonzza a diákok és kutatók minden része Svájcban és az egész világ azt formálta az élet a kétnyelvű város, Fribourg, hiszen 1889-ben alapította. A széles körű természetesen kínálatát, valamint a kényelmes méretű, hogy a University of Fribourg egy hely, ahol az interdiszciplináris és a személyes kapcsolatok az, hogy a nap.

Többnyelvű és személyes A University of Fribourg felöleli öt kara, ahol az emberek tanulni, tanítani és a kutatás. Ezek Bölcsészettudományi, Tudomány, Gazdaság- és Társadalomtudományi Kar, jogi és teológiai. Valamint ezek számos interdiszciplináris intézmények és kiválósági központok. A mintegy 10.000 diák a Bachelor, Masters és PhD programok kapnak első osztályú személyes támogatás több mint 800 professzorok, oktatók és kutatási asszisztens. A személyes kapcsolat a tanulási és tanítási Nagy hangsúlyt helyeznek a közvetlen kapcsolat a tantestület és a diákok, mert hisszük, hogy ez a legjobb módja a további fejlesztésének egyes.

Kétnyelvű tanulmányok: Európában egyedülálló Mivel az egyetlen kétnyelvű egyetemi Svájcban, a University of Fribourg széles skáláját kínálja a képzéseit francia, német vagy mindkettő. Vannak még számos tanfolyamok nemzetközi szemszögből, amelyeket angol nyelven. A nyelvtudás nem csak itt tanult, de ezek részét képezik a mindennapi élet az egyetemi közösség.

Kiválósági központok Munkájukkal a kiválósági központok és a kutatási projektek, az elkötelezett kutatók folyamatosan hozzájárulnak kiterjesztése a látókörét a tudás minden tudományágban. Ennek során a figyelem középpontjában állandóan a megoldása a társadalom jelenlegi és jövőbeli kihívásokra. A University of Fribourg is élvezi kiváló nemzetközi hírnevét a kutatás. Amellett, hogy számos kutatás által támogatott projektekben SNSF, az egyetem ad otthont a Nemzeti Központ kompetencia kutatás (NCCR), valamint a különböző interdiszciplináris Központok Research.

Egy egyetemi város "par excellence" A tagok az egyetemi közösség származnak 110 országban, és Fribourg annak 40.000 lakosú egyetemi város "par excellence". Emellett a két fő helyszíneken Miséricorde és Pérolles, sok más egyetemi épületek elterjedt az egész városban.

Távolságok rövidek, hogy az egész Fribourg válik, mintha, egy campus. A kombináció a középkori örökség és animációs diákélet kölcsönöz páratlan varázsa, hogy ez a város a Dukes of Zähringen.

Helyszínek

  • Fribourg

    University of Fribourg Av. de l'Europe 20 CH-1700 Fribourg, , Fribourg

Programok

    Az intézmény a következőket is kínálja:

    Kérdések