Keystone logo
University of Groningen

University of Groningen

University of Groningen

Bevezetés

University of Groningen

A University of Groningen a 100 legjobb kutatóegyetem globális kitekintéssel. Jelenleg a 75. helyen állunk a Times Higher Education rangsorában, és több mint 30 angol nyelvű alapképzési és több mint 125 mesterképzési programot kínálunk. Az 1614-ben alapított egyetem Hollandia egyik legrégebbi kutatóegyeteme. Valóban nemzetközi egyetem vagyunk, több mint 36 000 hallgatóval és 9 000 nemzetközi hallgatóval, több mint 120 különböző nemzetiségből.

Miért válassza Groningent?

Kiváló minőségű oktatás : a University of Groningen érdekes, nagyra értékelt képzési programok széles skáláját kínálja. Diákként magas színvonalú felügyeletet kap, és számos lehetőség közül választhat. A University of Groningen elnyerte a „Hollandia legjobb hagyományos egyeteme” minőségi címkét.

Csúcsminőségű kutatás: Európa legjobb kutatóegyetemei közé tartozunk. 2016-ban Ben Feringa professzorunk elnyerte a kémiai Nobel-díjat. Az egyetem úttörő és társadalmilag releváns kutatásokat végez, kutatásaink pedig hidakat építenek a tudományágak között.

Nyüzsgő diákélet : Groningen nyüzsgő diákváros. Lakosságának a legalacsonyabb átlagéletkora Hollandiában. A 200 000 lakosból minden negyedik diák. Diákok mindenhol láthatók: a parkban tanulnak, élvezik az éjszakai életet, és különféle részmunkaidőben dolgoznak. Groningen biztonságos és zöld város, amelyben élni lehet, és Európa egyik legboldogabb városának választották.

400 éves hírnév : A University of Groningen gazdag történelemmel és kiváló hírnévvel rendelkezik. Számos nagyon tehetséges ember tanult vagy dolgozott az egyetemen a fennállásának 400 éve alatt, különféle tudományágakban, köztük négy Nobel-díjas, az első női egyetemista Hollandiában, az első női oktató, az első holland űrhajós, és az Európai Bank első elnöke.

Valóban nemzetközi : Nagy nemzetközi közösségünkről ismertek. Évente közel 6000 nemzetközi diák tanul Groningenben, több mint 120 országból. Groningenben élni anélkül, hogy hollandul beszélnénk, nem probléma; lehet majd ételt rendelni, ruhát vásárolni, sőt angol nyelvű sportórákat is vehetsz. A University of Groningen erős nemzetközi kapcsolatokkal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy diplomája egy részét könnyedén külföldön tanulhatja. Számos egyedi nemzetközi mesterképzést is kínálunk más nagy európai egyetemekkel együttműködve.

Bachelor programok

Több mint 30 angol nyelvű alapképzési programot kínálunk. Kilenc alapképzési programunk elnyerte a " Csúcsdiploma Program " minőségi címkét.

Mesterképzések

Jelenleg a(z University of Groningen több mint 125 angol nyelvű mesterképzést kínál , amelyek közül 18 a „Legjobbra értékelt program” besorolású Hollandiában.

Karok

A(z University of Groningen kutatás és oktatás 11 különböző karon belül zajlik. Ezek a karok a következők:

Közgazdasági és Üzleti Kar
Magatartás- és Társadalomtudományi Kar
Hittudományi és Vallástudományi Kar
Művészeti Kar
Orvostudományi Kar
jogi kar
Tértudományi Kar
Filozófiai Kar
Természettudományi és Műszaki Kar
Groningeni Egyetemi Főiskola
Campus Fryslân

Ösztöndíjak és finanszírozás

Az egyetem elkötelezte magát amellett, hogy elismerje a kiváló tudományos eredményeket, és számos ösztöndíjat kínál nemzetközi hallgatók és kutatók számára. Számos ösztöndíj áll rendelkezésre azon nemzetközi hallgatók számára, akik motiváltak alap-, mester- és doktori képzésre. programokra, valamint csereprogramokra, rövid kurzusokra és kutatói tartózkodásra egyetemünkön.

Rangsorok

A University of Groningen

Felvételi feltételek a programra

Mutassa be elkötelezettségét és készségét a sikeres üzleti iskolában való részvételre a GMAT vizsga letételével – ez a legszélesebb körben használt felvételi vizsga, amely az Ön kritikus gondolkodását és érvelési készségeit méri.

Töltse le a GMAT mini kvízt, hogy ízelítőt kapjon a vizsgán található kérdésekből.

Helyszínek

 • Groningen

  University of Groningen PO Box 72

  • Leeuwarden

   Wirdumerdijk 34, CE Leeuwarden Netherlands, 8911, Leeuwarden

   Kérdések