Keystone logo
University of Hertfordshire MSc Víz- és Környezetgazdálkodás
University of Hertfordshire

MSc Víz- és Környezetgazdálkodás

1 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 13 950 *

Az egyetemen

* nemzetközi hallgatók teljes munkaidőben, részidőben 1450 font 15 kreditért / brit hallgatók teljes munkaidőben 8870 £, részmunkaidőben 925 £ 15 kreditben / EU hallgatók teljes munkaidőben 13950 £, részmunkaidőben 1450 £ 15 kreditért

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

"A folyamatban lévő koronavírus -járvány miatt a 2021/2022 -es tanév során a vizsgák alternatív értékelési formával helyettesíthetők. További részletekért kérjük, olvassa el a programleírást ezen az oldalon."

Miért válassza a Hertst?

 • Ipar által elismert akkreditáció : A környezetgazdálkodási és -értékelési intézet (IEMA) és a Chartered Institute of Water and Environmental Management (CIWEM) által akkreditált.
 • Ágazat-specifikus tanfolyam tartalma : Feltárja a megfelelő vízgazdálkodást, és alaposan megvizsgálja a fenntartható fejlődés követelményeit.
 • Foglalkoztatási kilátások : A diplomások jelenleg környezetvédelmi menedzserként és tanácsadóként dolgoznak a globális kormányzati szervek, a Környezetvédelmi Ügynökség, az Affinity Water és a Thames Water területén.

A tanfolyamról

A környezeti vízgazdálkodás egyre nagyobb jelentőséggel bír az Egyesült Királyság és a világ minden szervezete számára. Egyre nagyobb szükség van képzett és képzett környezetvédelmi vízgazdálkodókra.

Az okl. A Víz- és Környezetgazdálkodás tanfolyam a helyes vízgazdálkodásra és a fenntartható fejlődés követelményeire összpontosít. Szakértelmet szerez számos környezetvédelmi menedzsment eszköz és módszer kiválasztásában, tervezésében és megvalósításában, beleértve a környezeti hatásvizsgálatot, az integrált vízgyűjtő -kezelést és a környezetre érzékeny folyógazdálkodást.

Függetlenül attól, hogy diplomás, aki környezetvédelmi vízgazdálkodási karriert keres, vagy olyan szakember, aki már rendelkezik tapasztalattal ezen a területen, a tanfolyam továbbfejleszti tudását és készségeit, így fejlesztheti karrierjét a környezetbarát megoldások megvalósításában az üzleti életben és szervezetekben szerte a világon. Tanulmányok az okl. A víz- és környezetgazdálkodási tanfolyam az első lépés ahhoz, hogy okleveles környezetvédővé váljon.

Hét alapvető tanított modult vesznek fel, és a diákok egy másik modult választanak az opcionális modulok közül. A hallgatók két modult is teljesítenek (kutatási módszerek és kutatási projekt), amelyek kifejezetten támogatják őket független kutatási projektjükön keresztül. A projekt olyan vízzel kapcsolatos kérdésen alapulhat, amely érdekli Önt, vagy releváns a szervezete számára, és kijelöl egy akadémiai személyzetet, aki végigvezeti Önt a kutatási folyamaton.

A hallgatók nappali és részmunkaidős tanulmányaikkal kezdik tanulmányaikat a fenntarthatósági és környezeti rendszerek központi moduljával.

Ezt a tanfolyamot az IEMA, a környezetvédelemmel és fenntarthatósággal foglalkozó emberek szakmai szervezete akkreditálta. Ez a tanfolyam feljogosítja a hallgatókat ingyenes hallgatói tagságra a tanfolyam idejére, és a sikeres befejezés után jogosult a GradIEMA -ra. A diplomás tagság a környezetvédelmi és fenntarthatósági jövőbeli vezetők indítópultja, és számos előnnyel jár, amelyek támogatják Önt karrierje során. Ezt követően „gyorsíthat” a gyakorló tagsághoz (PIEMA), miután sikeresen befejezte a munka alapú kompetenciafelmérést.

A tanfolyamot a Chartered Institute of Water and Environmental Management (CIWEM) is akkreditálta, ami azt jelenti, hogy miközben a hallgatók beiratkoznak a programra, jogosultak ingyenes hallgatói tagságra az adott intézményben. Az érettségi után a hallgatók jogosultak jelentkezni a diplomás tagságra.

Ez a tanfolyam teljes és részmunkaidőben is elérhető, szeptemberben (A félév) és januárban (B szemeszter). A nappali tagozatos tanulmány az A félévben 1 évet vesz igénybe. A B szemeszterben kezdődő nappali tagozatos tanulmány 15 hónapig tart. A részmunkaidős tanulmányi lehetőségek általában két évet vesznek igénybe, de a hallgatók legfeljebb öt évet kapnak.

Miért válassza ezt a tanfolyamot?

 • Ez az útvonal felkészíti Önt a vízipar környezetgazdálkodásának minden aspektusára világszerte
 • Akkreditálta a Környezetgazdálkodási és Értékelési Intézet (IEMA) és a Chartered Institute of Water and Environmental Management (CIWEM)
 • A moduláris rövid tanfolyam szerkezete köré épül fel, hogy rugalmasságot biztosítson munka közben. Ez lehetővé teszi, hogy a részmunkaidős hallgatónak ne kelljen évente 12 napnál többet pihennie (ha 2/3 év felett tanul)
 • Hálózati lehetőségek modulonként ebéddel és frissítőkkel a díjakon belül
 • Bayfordbury terepi állomásunk használata

Tanulói tapasztalat

A (z) University of Hertfordshire webhelyen szeretnénk megbizonyosodni arról, hogy a velünk folytatott tanulás a lehető leg stresszmentes és kifizetődő. Számos támogatási szolgáltatást kínálunk, beleértve; a diákok jólétét, a tanulmányi támogatást, a szállást és a gyermekgondozást annak biztosítása érdekében, hogy a legtöbbet töltse ki a Hertsben töltött időből, és a tanulásra és a szórakozásra összpontosíthasson.

További információ

 • Szendvicselhelyezés vagy külföldi tanulmányok év: n/a
 • Nemzetközi és uniós hallgatók számára nyitott pályázatok: Igen

Belépők

Ösztöndíjak és finanszírozás

Tanterv

Program tandíj

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • MSc Environmental Management
  • Stirling, Egyesült Királyság
 • Master of Science in Environment Pollution Management (Ökotoxikológia)
  • Landau, Németország
 • Okleveles környezetgazdálkodás
  • Online United Kingdom