Keystone logo
University of Hradec Králové, Faculty of Science A tudomány mestere a szisztematikus biológiában és ökológiában
University of Hradec Králové, Faculty of Science

A tudomány mestere a szisztematikus biológiában és ökológiában

Hradec Kralove, Csehország

Request duration

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A szisztematikus biológia és ökológia diákjait folyamatosan oktatják például az entomológia, a hidrobiológia, a viselkedési ökológia, az akarológia, a bryológia, az ásványtan és a paleontológia, a parazitológia, az ornitológia, a biotechnológia vagy a dinamika és az erdei ökoszisztémák kezelése.

Azok a dolgozók és hallgatók, akik tanulmányaik elején aktívan részt vesznek a kutatásban, részt vesznek a Kelet-Bohémia ökológiai és biológiai kérdéseit vizsgáló különböző kutatási projektekben . Az egyetemi oktatók fő kutatási érdeklődései közé tartozik a botanikai kutatás, leginkább a védett területeken, a növények élettana, a entomológia, a parazitológia, a kordátok zoológia, a sejt- és molekuláris biológia, a mikrobiológia, az agrokémia, a geomorfológia vagy a geodendrológia területén.

kutatási tevékenység

A minisztérium oktatja szakemberek vannak felszerelve dolgozni szervek államok vezérlik foglalkozik a környezet és a természet védelme, a kutatás és a szolgáltatás laboratóriumok összpontosított biológia, ökológia vagy az orvosi biológia, kulturális és oktatási intézmények összpontosító ökológiai képzés és tudományos tevékenység. A laboratóriumi gyakorlatok, valamint a helyszíni kutatások célja a diákok tudásának kiterjesztése és az elméleti tudás átalakítása a gyakorlatba. A minisztérium kutatási tevékenységeit hatalmas mennyiségű hazai és külföldi támogatások nyújtják, a csehországi és a külföldi országokban működő számos kollégiummal és tudományos intézménnyel való együttműködés révén.

BEADÁSI ELJÁRÁS:

Jelentkezési határidő: június 30-án (a szeptemberi tanulmányok megkezdéséhez)
A pályázóknak küldeniük kell

  • kitöltött jelentkezési lapot
  • az egyetemi oklevél másolatát, amely igazolja, hogy a kérelmező elvégezte az alapképzést (ezt a dokumentumot angolra kell fordítani és közjegyző által hitelesített)

A felvételi vizsgák mértéke és tartalma:
Bejárat interjú.

Minden dokumentumot el kell küldeni a következő címre:
Nemzetközi Kapcsolatok Iroda
Hradec Králové Egyetem
Természettudományi Kar
Rokitanskeho 62
500 03 Hradec Kralove
Cseh Köztársaság

és az e-mail címre: [email protected]

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok