Keystone logo
© University of Jyväskylä
University of Jyväskylä

University of Jyväskylä

University of Jyväskylä

Bevezetés

University of Jyväskylä (JYU) egy világszínvonalú egyetem, ahol a multidiszciplináris és élvonalbeli kutatás találkozik a nyitott és energikus közösséggel. A JYU közösség neves tanítás, magas szintű szakértelem és globális együttműködés révén megoldásokat keres és talál a jövő kihívásaira. A világ összes egyetemének nemzetközi rangsorában a University of Jyväskylä az első három százalék között van, és több tudományágában a világ legjobbját képviseli.

20 magas színvonalú, kutatásra épülő angol nyelvű mesterképzési programot kínálunk. A nemzetközi hallgatók jelentkezését várják a kétéves programokra, amelyek hivatalosan elismert mesterképzéshez vezetnek, és doktori képzésre jogosultak. Hat karunkon különböző területeken elmélyítheti ismereteit, mint például a neveléstudományok, a sport- és egészségtudományok, a matematika- és természettudományok, az információtechnológia, az üzleti élet és a közgazdaságtan, valamint a bölcsészet- és társadalomtudományok területén. Ösztöndíjakat is kínálunk a legsikeresebb nemzetközi mesterképzési hallgatók számára, amelyek fedezik a tandíj költségeit, és kifizetődővé és nagyon megfizethetővé teszik a nálunk tanulást.

Jyväskylä Közép-Finnországban található, gyönyörű természeti környezettel és inspiráló építészettel. A JYU campus a modern stílus és a híres építész, Alvar Aalto klasszikusainak ötvözete. A Seminarinmäki campus 2022-ben elnyerte az Európai Örökség címet. A campus kiemeli a finn és európai oktatási rendszer jelentőségét az egyenlő és demokratikus társadalom alapjaként.

Itt Finnországban időnként kissé hideg van, de a University of Jyväskylä a melegszívű társak, kutatók és tanárok segítenek megőrizni a mosolyt az arcán. A University of Jyväskylä a közösség gondoskodik tagjairól. Az egyetem támogatást és segítséget kínál tanulmányaihoz és jólétéhez. Nemzetközi egyetemi közösségünkhöz könnyű csatlakozni!

Rangsorok

JYVÄSKYLÄ EGYETEM A GLOBÁLIS RANCSOKBAN

OKTATÁS
Sanghaji helyezés: 40
QS: 92
Times Felsőoktatás: 66

SPORT- ÉS EGÉSZSÉGTUDOMÁNYOK
9. a Sanghaji Sporttudományi Iskolák és Tanszékek rangsorában
QS: 92
Times Felsőoktatás: 401 – 500

PSZICHOLÓGIAI KUTATÁS
Sanghaji helyezés: 201 – 300
QS: 201-250
Times Felsőoktatás: 251 – 300

KOMMUNIKÁCIÓK
Sanghaji helyezés: 101–150

MATEMATIKA
Sanghaji helyezés: 101–150
QS: 451-500

Tanulói beszámolók

Helyszínek

  • Jyväskylän yliopisto

    Seminaarinkatu 15, 40014, Jyväskylän yliopisto

Kérdések