Keystone logo
University of Jyväskylä Master of Science in International Business and Entrepreneurship
University of Jyväskylä

Master of Science in International Business and Entrepreneurship

Jyväskylän yliopisto, Finnország

2 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2024

EUR 10 000 / per year

Az egyetemen

Bevezetés

Szeretné felépíteni saját vállalkozását? Szeretnél vezetői pozíciót betölteni egy cégnél? Szeretné kutatni az üzleti világ jelenségeit, és karriert építeni a tudományos életben?

IBE hallgatóként lehetőséget kap arra, hogy fejlessze elemző és kritikus gondolkodását, valamint kommunikációs készségeit és az üzleti élet megértését egyéni és szervezeti szinten egyaránt. Önnel és diáktársaival a világ minden tájáról (több mint 20 nemzetiség) együtt technológiai, stratégiai, politikai és intézményi szempontból tárjuk fel a szervezetek döntéshozatali logikáját és tevékenységeit.

A világon a kevés akkreditált üzleti iskolák egyikeként (AMBA és AACSB) megértjük, mennyire fontos értéket teremteni diákjainknak, és biztosítani kell a legmagasabb szintű, naprakész oktatási gyakorlatot. Az oktatási tapasztalat elengedhetetlen részévé tesszük a kontextuális üzleti eseteket, a valódi cégekkel való gyakorlati együttműködéseket és a nemzetközi üzleti versenyeket.

Vállalkozóvá, ügyvezetővé, tanácsadóvá, üzleti elemzővé vagy üzleti egyetemi oktatóvá válni az Ön személyes döntése. Az IBE-nél a legfrissebb, szigorú kutatásokon alapuló tudást és gyakorlatot kínálva segítünk a választásban. Ez a fajta támogatás lehetővé teszi, hogy magabiztosan eligazodjon a gazdaság különböző ágazataiban.

Üdvözöljük az IBE családban – szeretettel várunk az órán!

Belépők

A program eredménye

Karrierlehetőségek

Tanulói beszámolók

Az Iskoláról

Kérdések