Keystone logo
University of Jyväskylä Természettudományi mesterképzés kémiából és elemzéséből a körkörös gazdaság számára
University of Jyväskylä

Természettudományi mesterképzés kémiából és elemzéséből a körkörös gazdaság számára

Jyväskylän yliopisto, Finnország

2 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2024

EUR 12 000 / per year

Az egyetemen

Bevezetés

A körkörös gazdaság kémia és elemzése mesterképzési programja egy kétéves (120 ECTS) teljes munkaidős angol nyelvű program. A Matematika és Természettudományi Kar biztosítja.

A CACE a körforgásos gazdaság alapjait, valamint a fémek és a bioalapú anyagok visszanyerését és újrahasznosítását ötvözi kurzusának tantervében, nagy hangsúlyt fektetve az analitikai kémiára. Fő tárgya a kémia, minimum 75 ECTS-vel, és választhat fakultatív tanulmányokat például üzleti, vezetési, marketing, statisztikai, bolygói jólét, információkeresés, karriertervezés, kommunikáció és nyelvi tanulmányok 120 ECTS teljesítéséhez. Az oktatás gyakorlati gyakorlati képzést tartalmaz műszeres elemzéssel.

Erre a mesterképzésre évente egyszer lehet jelentkezni januárban, és ha felvesznek, akkor augusztusban kezdődnek meg a tanulmányaid. Ebből a programból Master of Science fokozatot szerez.

Miért ez a program?

A CACE egyedülálló szakértelmet kínál Önnek a körkörös gazdaság kémiájában. A tanterv ötvözi a körkörös gazdaság alapjait, valamint a fémek és a bioalapú anyagok visszanyerését és újrahasznosítását, nagy hangsúlyt fektetve az analitikai kémiára. Az oktatás számos gyakorlati kurzust tartalmaz a szerves és szervetlen analitikai kémia műszeres technikáiról, modern kémiai eszközökkel a Kémiai Tanszéken. A CACE hallgatói olyan gyakorlati készségekre tesznek szert, amelyeket nagyra értékelnek a potenciális munkaadók, például a vegyiparban és az erdőiparban, amelyek megoldásokat dolgoznak ki a körforgásos gazdaság számára a hulladékmentes jövő felé vezető átmenetben.

Belépők

Ösztöndíjak és finanszírozás

Karrierlehetőségek

Tanulói beszámolók

Az Iskoláról

Kérdések