Keystone logo
University of Lethbridge

University of Lethbridge

University of Lethbridge

Bevezetés

Miért tanulhat uLethbridge-en?A University of Lethbridge i University of Lethbridge végzős hallgatójaként egy diákközpontú környezet középpontjában találod magad, amely táplálja az innovációt, a kritikai gondolkodást és a kreativitást.

Az U U-nál elkötelezettek vagyunk abban, hogy segítsen minden diákunknak. A pénzügyi támogatástól az egyéni mentorálásig az egyénre szabott pályaválasztási tanácsadásig segítséget nyújt minden lépésnél.

Diákként az U U-nál partnernek és kollégának tekinthető. Lehetőséget kapnak arra, hogy együttműködjenek és megoszthassák egyedi ötleteiket, kérdéseket tegyenek fel és válaszokat találjanak. A konferencia összehívásával a posztgraduális hallgatók többsége vagy bemutatta vagy publikálta megállapításait, több mint 50 százalékos kiadással, mint az első szerző.

A Lethbridge-rőlKözel 100 000 lakosú város, Lethbridge található Alberta déli részén, és rövid távolságra van a Rocky Mountains, Calgary és az Egyesült Államok határától. Kanada egyik legnaposabb városa vagyunk, és a meleg, nyugati Chinook szelek Lethbridge-nek adnak néhány nyugodt, legmodernebb téli Nyugat-Kanadát.

Miért érdemes University of Lethbridge választani?

Megfizethető tandíj a kiemelkedő programok által kínált díjnyertes kari.

Barátságos és biztonságos egyetem és közösség.

Hozzáférés a fejlett technológiához és a legkorszerűbb létesítményekhez.

Átfogó hallgatói szolgáltatások, amelyek segítenek abban, hogy sikeres legyen az akadémiai, személyes és karrier célok elérése.

A tanulmányai alatt dolgozhat, és Kanadában dolgozhat, legfeljebb három évvel az érettségi után.

English Language Requirements

Tanúsítsd angol nyelvtudásodat a Duolingo angol teszttel! A DET egy kényelmes, gyors és megfizethető online angol teszt, amelyet több mint 4000 egyetem (például ez is) fogad el világszerte.

Helyszínek

 • Lethbridge

  4401 University Drive, T1K 3M4, Lethbridge

 • Lethbridge

  4401, University Drive West, T1K 3M4, Lethbridge

  • Calgary

   345-6th Ave SE, Calgary AB, 6032, Calgary

   Kérdések