Keystone logo
© University of Lincoln
University of Lincoln

University of Lincoln

University of Lincoln

Bevezetés

A University of Lincoln a világ minden tájáról érkező hallgatók növekvő közösségének ad otthont, és nagyon örülünk, hogy fontolgatja, hogy csatlakozzon hozzánk.

Mióta Őfelsége, a királynő megnyitotta a University of Lincoln első épületét a Brayford Pool Campuson, több mint 90 000 diákot fogadtunk 135 országból. Ma szerepelünk a világ 150 legjobb egyeteme között a Times Higher Education (THE) Young University Rankings 2020-ban, és a The Times és a Sunday Times Good University Guide 2021-ben az Év Modern Egyeteme címet is megkaptuk.

A University of Lincoln minden tevékenységünk középpontjába a hallgatókat helyezzük. Hírnevünk van az innovatív tanításról, és 2020-ban összességében ötcsillagos pontszámot kaptunk a QS Stars besorolásában, és a 2017-es nemzeti oktatási kiválósági keretrendszerben (TEF) megkaptuk a lehető legmagasabb szintű aranyat.

Nagyszerű hely

A University of Lincoln hallgatójaként Európa egyik nagy történelmi városában fog élni,

története egészen ie 300-ig nyúlik vissza. A lincolni római örökség maradványai mellett a város számos történelmi épületnek és nevezetességnek ad otthont, köztük az 1072-ben épült lincolni katedrálisnak, amely egykor a világ legmagasabb épülete volt. A városban található a Lincoln-kastély is, amely közel 1000 éve figyeli a város látképét.

Lincoln fantasztikus hely lakni, tanulni és dolgozni, és a The Telegraph 2017-ben Nagy-Britannia 20 legjobb városa közé sorolta. 2016-ban az Eden Project Big Lunch programja és az itt élők is Lincolnt az Egyesült Királyság legbarátságosabb helyének választották. A The Times Good University Guide 2020 szerint a közelmúltban Lincoln az Egyesült Királyság egyik legolcsóbb diákvárosa lett.

Lehet, hogy nem gondolja, hogy ismeri Lincolnshire megyét, de lakóink segítettek formálni a történelmet a határain túl. Például a híres fizikus és matematikus, Sir Isaac Newton a lincolnshire-i Woolsthorpe-by-Colsterworth faluban született 1642-ben. Lincolnshire volt az Egyesült Királyság első női miniszterelnökének, Margaret Thatchernek a szülőhelye és Alfred Tennyson költő otthona is.

Lincoln városát több mint 2000 éves múltra tekintve számos korabeli televíziós sorozat és film forgatási helyszíneként használták, köztük a Downton Abbey, a Da Vinci-kód és a The King.

160797_160654_Studying3.jpg

Felkészít a jövőbeli karrieredre

A munkaadók egyre gyakrabban keresnek olyan személyeket, akik képesek változtatni a mai globális munkahelyeken. A University of Lincoln hallgatójaként arra törekszünk, hogy felkészítsük Önt jövőbeli karrierjére azáltal, hogy számos lehetőséget kínálunk az iparban való részvételre és a karrierre kész készségek fejlesztésére. Az egyetem büszke arra, hogy innovatív partnerségeket alakított ki számos szervezettel, így a hallgatók jobb munkatapasztalatot, hálózatépítést és hozzáférést biztosítanak a legújabb iparági trendekhez.

Az egyik legjobb módja annak, hogy megmutassa a munkáltatónak, hogy Ön a megfelelő személy a munkára, ha a tanulmányi eredményei mellett valós tapasztalatokat is tartalmazó önéletrajzzal rendelkezik. A University of Lincoln számos lehetőséget kínálunk, amelyek segítségével fejlesztheti azokat a készségeket és tulajdonságokat, amelyeket a munkaadók egyre inkább keresnek. Például számos egyetemi és posztgraduális oktatási programunk lehetőséget ad arra, hogy jelentkezzen egy ipari szakmai gyakorlaton vagy projekten. Lehetőség nyílik arra is, hogy vendégelőadókat hallgasson, és terepbejárásokon vegyen részt ismereteinek bővítése érdekében. Ha többet szeretne megtudni, kérjük, látogasson el weboldalunk programoldalára.

Tanfolyamaink nemzetközi elismerésre tettek szert azzal, hogy a Lincoln Agriculture a QS World University Rankings 2020 rangsorában a világ legjobb 250-e között szerepel, míg a Computer Science and Education a világ legjobb 250-e a Times Higher Education (THE) World Universityn. 2021-es helyezés.

Szeretnénk, ha a hallgatók bekapcsolódnának olyan kezdeményezésekbe, mint például a Hallgatói Befektetési Alap, és élveznék a Siemenshez és a Reutershez fűződő kapcsolataink előnyeit. Az egyetemen Bloomberg terminálok találhatók, amelyek lehetővé teszik az üzleti hallgatók és munkatársak számára a valós idejű pénzügyi piaci adatok megfigyelését és elemzését, valamint laboratóriumokat, előadótermeket és szemináriumi termeket.

Nagyszerű tanulói élmény

Diákszövetségünk (SU) segíthet abban, hogy a Lincolnban töltött idő igazán felejthetetlen élménnyé váljon.

A hallgatói vezetők által működtetett SU számos lehetőséget és támogatást kínál hallgatói közösségünk tagjainak, miközben képviseli az Ön tudományos érdekeit.

Egy klubhoz vagy társasághoz való csatlakozás nagyszerű módja lehet új barátok szerzésének, olyan kötelékek kialakításának, amelyek egy életre szólhatnak. Az SU hagyományosan több mint 100 különböző sportklubot és egyesületet kínál, amelyekhez bárki csatlakozhat. Az akadémiai csoportoktól, például a Computer Science and Law Societiestól a kevésbé hagyományos klubokig, például a Harry Potter és a Pokemon Go Societiesig terjednek.

Lenyűgöző történelme és vidéke mellett Lincolnshire megye a regionális ételekről, például a Lincolnshire-i kolbászról híres, és rengeteg látnivaló és programlehetőség kínálkozik: vidéki séták a Lincolnshire Woldsban, valamint kirándulások a brit tengerpartra a közeli Cleethorpes és Skegness településeken.

"Ez az információ helyes volt a közzététel időpontjában (2023. július)"

Campus jellemzői

  Fedezze fel Lincolnt, bárhol is legyen a világon

  Webináriumaink, tantárgyi mesterkurzusaink, kérdés-felelek foglalkozásaink és diákpanel-beszélgetéseink nagyszerű módja annak, hogy felfedezzük, milyen a University of Lincoln élni és tanulni.

  Helyszínek

  • Lincoln

   Brayford Way, Brayford Pool, LN6 7TS, Lincoln

   Kérdések