Keystone logo
University Of Manizales  (Universidad De Manizales)

University Of Manizales (Universidad De Manizales)

University Of Manizales  (Universidad De Manizales)

Bevezetés

A Manizales -i Egyetem egy regionális oktatási szervezet, amely 1972. július 24 -én kezdte meg történetét, mint szövetkezet a felsőoktatás előmozdítása érdekében. 1983 -ban a Manizales Egyetemi Alapítvány lett; és végül a Nemzeti Oktatási Minisztérium az 1992. évi 2317. számú határozattal egyetemi intézményi elismerést adott neki.

1972. július 24 -én, hétfőn délután 6: 30 -kor 200 diák kezdte a Könyvelés, Jog, Gazdaság és Pszichológia órákat az Ipari Technológiai Intézet székházában. Jelenleg a Manizales -i Egyetemnek mintegy ötezer hallgatója van, akik szakmai pályafutásukat tudományos programokban folytatják, öt tudásterületen: társadalomtudományok, gazdaságtudományok, mérnöki tudományok, jogtudományok és egészségtudományok. . Ezt a tudáspanorámát megfelelően tanúsítja tudományos programjainak magas színvonalú akkreditációja, amelyet alátámaszt az a képesítés, amely 158 tagjának mesterként, köztük tanárok és adminisztrátorok; és 18 orvos, professzorok és adminisztrátorok között is.

Mindezek hangsúlyozzák, hogy a Manizales -i Egyetem történelmi folyamatában a valóság jelzőfényévé vált, amelynek természetét három jelentős dimenzió támogatja: a kutatás, az oktatás és a társadalmi vetítés. Maga az Egyetem a diplomások révén közvetlen kapcsolatban áll nemcsak a társadalmi jelenségekkel és más állampolgárokkal, hanem ezek a szakemberek is rendkívül kompetensek ahhoz, hogy gyorsan és hatékonyan lépjenek kapcsolatba a kormányzati, kereskedelmi és kormányzati szektorokkal. városi, régiós és vidéki vállalkozások.

Helyszínek

  • Manizales

    Carrera 9a,## 19-03, 170001, Manizales

    Kérdések