Keystone logo
University Of Manizales  (Universidad De Manizales) Bioinformatikai és számítástechnikai mester
University Of Manizales (Universidad De Manizales)

Bioinformatikai és számítástechnikai mester

Manizales, Kolumbia

Request duration

Spanyol

Request pace

Request application deadline

Jan 2024

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A Bioinformatika elkötelezett a számítástechnikai eszközök kutatása, fejlesztése vagy alkalmazása mellett, amelyek segítenek a biológiai adatok elemzésében, többek között olyan területeken, mint a biológia, az orvostudomány, a mezőgazdaság, ezen adatok megszerzésére, tárolására, rendszerezésére és megjelenítésére összpontosítva. Másrészt a számításbiológia az analitikus adatok, matematikai modellek, számítási szimulációs technikák és elméleti módszerek kifejlesztésére és alkalmazására összpontosít, a biológiai, viselkedési és társadalmi rendszerek tanulmányozására.

A Mester tárgya a bioinformatika és a számítástechnikai biológia által az élőlények tanulmányozásához biztosított eszközökön, eszközökön és módszertanokon alapul.

A Bioinformatika és Számítástechnikai Biológia mesterképzés egy új fogadás négy manizalesi egyetem megfogalmazásában, köszönhetően a SUMA -nak és olyan szervezeteknek, mint a Luker Alapítvány és a Kolumbiai Bioinformatikai és Számítástechnikai Biológiai Központ, a BIOS.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok