Keystone logo
University Of Nebraska Kearney Athletic Training 3+2 Program
University Of Nebraska Kearney

Athletic Training 3+2 Program

Kearney, Amerikai Egyesült Államok

5 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Aug 2024

USD 259 / per credit *

Az egyetemen

* állami tandíj kreditóránként; 569 USD hitelóránként – nem rezidensek

Bevezetés

A Kearney-i Nebraska Egyetem atlétikai képzési programja elkötelezett amellett, hogy sokféle oktatási tapasztalatot kínáljon a hallgatóknak, miközben felkészíti őket egy fejlődő területre. Az atlétikai képzési szakembereket arra képezték ki, hogy irányítsák az egyetemi, egyetemi, hivatásos és szabadidős sportolók általános egészségügyi ellátását.

Az Athletic Training 3+2 Academic sorozat egy 5 éves egyetemi és posztgraduális kombinált kurzussorozatból áll. A 4. év során a hallgatók alapképzésben és 1. éves Master of Athletic Training képzésben vesznek részt, amelyekhez a Master of Athletic Training 2. évfolyama előtt alapképzést kell elvégezniük. Ahhoz, hogy jogosult legyen egy ilyen tanulmányi sorozat folytatására, a következő szak/moll szak javasolt, de nem kizárólagosan:

  • Szak – gyakorlattan, testnevelés, egészségtan
  • Minor – Athletic Training Foundation Minor, Pre-Athletic Training

Athletic Training 3+2 Akadémiai sorozat lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy nagyszerű tudományos és gyakorlati klinikai tapasztalatokat szerezzenek. Ez lehetővé teszi, hogy megtámadják a Tanúsító Testület (BOC) vizsgát a Master of Athletic Training képzés befejezésekor.

* Az Athletic Training 3+2 Academic sorozat NEM garantálja az atlétikai edzés mesterének felvételét a 4. évben. Minden diák átesik a Master of Athletic Training felvételi eljáráson a diploma megszerzéséhez.

Az Athletic Training program az Atlétikai Képzési Oktatás Akkreditációs Bizottsága által alkalmazott szabványok köré épül. Ezen a programon keresztül a hallgatóknak lehetőségük van gyakorlati terepi és klinikai tapasztalatokat szerezni az UNK Atlétikai Osztályán, valamint a számos egyetemen kívüli klinikán és középiskolai gyakornoki hely egyikén.

Karrierlehetőségek

Tanulói beszámolók

Belépők

Az Iskoláról

Kérdések