Keystone logo
University Of Nebraska Kearney Az atlétikai edzés mestere
University Of Nebraska Kearney

Az atlétikai edzés mestere

Kearney, Amerikai Egyesült Államok

2 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Aug 2024

USD 259 / per credit *

Az egyetemen

* állami tandíj kreditóránként; 569 USD hitelóránként – nem rezidensek

Bevezetés

Az Athletic Training programban a hallgatók megtanulják kezelni az iskolai, hivatásos és szabadidős sportolók általános egészségügyi ellátását. Az UNK-nál teljesen felszerelt létesítményekben tanulhat az atlétikai képzés terén valódi tapasztalattal rendelkező oktatóktól. A hallgatóknak lehetőségük van gyakorlati tapasztalatokat szerezni olyan utakon, mint a kutatási tevékenységek és a klinikai tapasztalatok.

A Kearney-i Nebraska Egyetem Master of Athletic Training programja két külön lehetőséget kínál egy diplomás szakmai programon keresztül történő belépéshez. A hallgatóknak lehetőségük lesz egy 3 éves alapképzés és egy 2 éves szakmai (3+2) képzés elvégzésére, Pathway vagy egy hagyományos érettségi utáni 2 éves szakmai program Pathway .

A hagyományos kétéves érettségi utáni Pathway hallgatóknak meg kell szerezniük a programba való jelentkezés előfeltételeit. A hagyományos kétéves modellbe való felvétel után a hallgatók lehetőséget kapnak a szakmai program elvégzésére a következő két naptári évben.

Tanterv

Karrierlehetőségek

Belépők

Az Iskoláról

Kérdések