Keystone logo
University of Neuchâtel

University of Neuchâtel

University of Neuchâtel

Bevezetés

A stimuláló környezet tanulmányi és kutatási Svájcban

A University of Neuchatel (UniNE) egy nemzetközileg elismert intézmény, valamint egyetemi emberi léptékű. A 4380 diákok svájci és azon túl (közel 20% -át a külföldi hallgatók), ez biztosítja a magas színvonalú oktatás és támogatás. Az alap- és mesterképzés kompatibilisek a legtöbb más európai egyetemek és összhangban vannak a társadalom elvárásainak számos innovatív és élvonalbeli területeken.

Félúton Genf és Zürich, az Európa közepén, a UniNE tökéletes hely azok számára, akik szeretnének tanulni, vagy vállalják a magas szintű kutatás egy csodálatos környezetben, tó és a hegyek. Neuchâtelben, hallgatói és kutatói tevékenységek zajlanak szerte a városban, de a különböző közeli helyekre. Ez lehetővé teszi a szoros kapcsolat és a kölcsönös segítség, különösen között kezdőknek és haladóknak.

Főbb tények és adatok

4380 diák közel 60% -uk nő 552 doktorjelöltek számára több mint 40% a külső Svájc 740 munkatárs (FTE ekvivalens) akiknek közel 70% -a tanárok 935 fok odaítélt 2011 novemberében

történelem

A Academy of Neuchatel ben alakult 1838. Ezt köszönheti a születését nem csak az erős politikai akarat, hogy a régióban a magas színvonalú oktatási intézményben, hanem a geológus, paleontológus Louis Agassiz, aki jelentősen tudományos fejlődés idején. 1866-ban, az Akadémia alkotta a BTK, a Természettudományi Kar és a Jogi Kar, valamint néhány középiskolás szintű intézmények. 1873-ban, a Teológiai Kar adunk. A rendelet a Nagytanács május 18 1909 Akadémia Neuchatel hivatalosan létre a University of Neuchatel.

Amellett, hogy az intézmény átnevezés, a 1910 felsőoktatási törvény létrehozott egy üzleti iskola, és megadta a diákok vállalják, doktori tanulmány minden szakon. Fennállása óta a UniNE mindig is arra törekedett, hogy az oktatás a lehető legmagasabb szinten. A csekély mérete kölcsönöz a dinamizmus és rugalmasság szükséges e cél elérése érdekében.

Miért válassza a University of Neuchatel

Elkötelezettség a belélegzett és inspiráló tanítás

Mi különbözteti meg a University of Neuchatel mindenekelőtt a minőségét tantestület. Felvételekor, mi biztosítja, hogy minden tanárnak fejlett készségek és nemzetközi hírnevet ő kutatási területe. Ennek eredményeként, a professzorok rendkívül szenvedélyes, mit tanítanak - de ez még nem minden. Tanítani a UniNE, akkor is meg kell felelniük a magas pedagógiai szabványok, hogy meg tudják osztani tudásukat inspiráló módon diákjaik számára.

Egy gyors elolvas keresztül szakértő "Ki kicsoda" segít megismerni néhány tanárunk.

Egy kellemes hely a tanulásra

Ellentétben a nagyobb egyetemek, anonimitás nem uralkodik a University of Neuchatel. Éppen ellenkezőleg, az emberek megismerik egymást - megvitatják és eszmét, és a diákok gyakran befut tanáraik ki az osztály. Van egyfajta szolidaritás és támogatás között a diákok között, különösen a haladók és kezdők számára. Ez lehetővé teszi, hogy építeni barátságokat amely addig tart, akkor az egész szakmai karrier és az életed kívül.

Egyedi tanítási módszerek

A University of Neuchatel, a diákok aktívan részt vesz órákat, segítve a megértés és a növekvő munka hatékonyságát. Csoportmunka, szemináriumok és kirándulások gyakran rendeznek, ellentétben a nagyobb egyetemeken, ahol ezek a formák a tanítás gyakran nem érhető el, tekintettel arra, hogy felfelé száz diákok részt vehetnek egy tanfolyam.

A diákok az egész világon

A University of Neuchatel nemzetközi hírnevet: 21% szerint a tanulók kívülről érkezik Svájc (körülbelül 100 nemzetiség). Ilyen kulturális sokszínűség olyan nagy érték, mind a tanítás és a légkör az egyetemen.

Megnyerő hallgatók kutatási

Hála a viszonylag kis mérete, a University of Neuchatel, a diákok aktív résztvevői nem csak a közönség. Ezek beavatást a tudás nagyon korai tanulmányait. Sőt főiskolai hallgatók (bizonyos területeken) és mesterképzésben részt vevő hallgatók a lehetőséget, hogy részt vegyenek a projektek PhD hallgatók és más kutatók. Folytató mester hallgatók kutatási nyit vonzó kilátások a szakmai fejlődés. Valóban, sok intézetek, a University of Neuchatel létre kapcsolatokat a cégek a nemzeti és nemzetközi szinten.

Helyszínek

  • Neuchâtel

    Avenue du 1er-Mars 26 CH-2000 Neuchâtel, , Neuchâtel

    Kérdések