Keystone logo
University of Nottingham Malaysia

University of Nottingham Malaysia

University of Nottingham Malaysia

Bevezetés

Az egyetemek hatalmas intézmények; kulcsfontosságú szerepet játszanak a gazdasági és társadalmi fejlődésünk irányításában mind az oktatás biztosítása, mind a kutatás, az innováció és a tudás átadása révén. A Nottinghami Egyetemen elkötelezettek vagyunk a kiváló oktatási tapasztalatok biztosításában az egyetemi környezetben olyan akadémiai személyzet vezetésével, akik maguk vezetnek olyan kutatásokat, amelyek a globális társadalom előtt álló néhány fő kihívással foglalkoznak.

kép jóvoltából University of Nottingham Malaysia

134781__PRP4230.jpg

A világ 100 legfontosabb egyeteme között következetesen rangsorolt tanulási lehetőségeket kínálunk a hallgatók számára az alapfokú kurzusoktól a doktori fokokig. Egyetemi és posztgraduális programok széles skálája érhető el a különféle szakiskolákból és osztályokból a Művészeti és Társadalomtudományi, Mérnöki és Tudományos Karokon. Világszerte több mint 85 különféle országból mintegy 5000 hallgatóból álló közösséget fogadunk, akik világszínvonalú felsőoktatási tapasztalattal rendelkeznek a terület vezető tudósáktól. A campus kiváló oktatási, tanulási és kutatási lehetőségeket kínál, ideértve egy jól felszerelt könyvtárat, külön tanterületeket és számítógépes, nyelvi, valamint tudományos és mérnöki laboratóriumokat.

Minden hallgatónk számos szabadidős és jóléti létesítménnyel rendelkezik, beleértve egy célra épített sportkomplexumot és egy kiváló medencét. Számos hallgatói társaság és klub működik, és egy nagyon aktív Diákszövetség is működik.

Tanulmányi programjaink mellett tudományos munkatársaink széles körű kutatási tevékenységet folytatnak mind Malajzia, mind világszerte az állami és a magánszektorral. Olyan területeken dolgozunk, amelyek közvetlenül kapcsolódnak Malajziához és a régióhoz, és a Nottinghami Egyetem megkülönböztető erősségeire és szakértelmére építünk. Kutatási prioritásaink között szerepel a megújuló energia, a gyógyszerek felfedezése, a nanotechnológia, a fenntartható növények, a betakarítás utáni technológiák, a kommunikáció és kultúrák, valamint az üzleti termelékenység és az innováció.

Függetlenül attól, hogy létező vagy potenciális hallgató, szülő, tanár vagy helyi munkáltató - kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni. Kollégáim és én nagyon büszkék vagyunk a University of Nottingham Malaysia és örülnénk, ha beszélgetnénk veled vagy megmutatkoznánk.

Graham Kendall professzor, Provost és vezérigazgató

Egyetemi értékek

Egyetemi küldetés

A Nottinghami Egyetemen elkötelezettek vagyunk a valódi nemzetközi oktatás biztosításában, a hallgatóink ösztönzésében, a világ vezető kutatásainak előállításában és az Egyesült Királyság, Kína és Malajzia egyetemein található közösségek javára. Célunk az egyének és a társadalmak életének javítása világszerte. A merész innováció és a kiválóság révén, amit tettünk, mind az ismeretek, mind a felfedezések számítanak.

Látomás

Elképzelésünket széles körben el kell ismerni az első választásként:

 • hallgatók, akik kiváló minőségű, nemzetközi oktatást akarnak.
 • kutatók, akik a legjobb lehetőséget akarják, hogy jelentős globális hatást fejtsenek ki.
 • olyan vállalkozások, amelyek innovatív partnereket akarnak, és előnyt jelentenek számukra a versenyben.

Ambiciózus és tehetséges hallgatók, alkalmazottak és üzleti partnerek vonzása révén 2015-ig szilárdan bekerülünk az Egyesült Királyság 10 legfontosabb egyeteme közé, és mindkét ázsiai egyetemet felismertük régiójuk vezető felsőoktatási szolgáltatójaként.

Elképzelésünket az egész világon fel kell ismerni aláírási hozzájárulásunk miatt, különösen a globális élelmezésbiztonság, energia és fenntarthatóság, valamint egészségügy területén.

Történelem

1881: Nottingham első polgári főiskola

Nottingham első polgári főiskoláját 1881-ben nyitották meg a városközpontban, négy évvel azután, hogy az alapkövet a WE Gladstone volt miniszterelnök letette. Egy névtelen jószolgáltató 10 000 fontot ajánlott fel a főiskola számára azzal a feltétellel, hogy a Tanács megfelelő épületet állít fel, és hogy a főiskolának évente 4000 fontot kell biztosítani.

1928: Egyetemi Park

Az első világháború után a főiskola felülmúlta eredeti épületét. Sir Jesse Boot nagylelkű ajándéka 35 hektáros földterületről a Highfield-en bemutatta a megoldást, és 1928-ban a Főiskola költözött a mai fő campusba, az University Parkba. Kezdetben az elegáns Trent épületben szállták meg, és ugyanazon év novemberében V. György király hivatalosan megnyitotta.

Híres látogatók

A Főiskola még a webhely kezdeti napjaiban vonzó előadókat vonzott, ideértve Albert Einstein professzort, Mahatma Gandhi és HG Wells tanárokat.

1948: A Nottinghami Egyetem lett

1948-ban a főiskola megkapta a Királyi Chartaot és a Nottinghami Egyetem lett, amely most már képes a saját nevében diplomákat adni. Ebben az időszakban megalakult a Mezőgazdasági Iskola, amikor a Sutton Boningtoni Midlandi Mezőgazdasági Főiskola egyesült az egyetemmel.

Folyamatos növekedés

A Nottinghami Egyetem tovább növekedett, és továbbra is fejlesztésére összpontosít, és számos campus-szal rendelkezik az Egyesült Királyságban és a tengerentúlon.

Egy globális egyetem

A Nottinghami Egyetem büszke egyedülálló nemzetközi tantervére, amely úgy véljük, hogy valóban növeli a hallgatói tapasztalatokat.

A malajziai campus különleges szerepet játszik Nottingham globális elképzelésében. Egyre több hallgató vesz részt az egyetemek közötti csereprogramokban, és izgalmas választékot kínálunk a Nyári Iskola programjai közül, amelyek mindegyike nemzetközi elemmel rendelkezik; legyen szó nyelvtanulásról vagy olyan tanfolyamokról, amelyek különös figyelmet fordítanak az ázsiai utazásokra, az üzleti életre vagy a kultúrára.

A malajziai campus vezető szerepet játszik a nemzetközi tanterv kidolgozásában, stratégiájában és végrehajtásában is, mivel a nemzetközi munkacsoportot az oktatás és tanulás helyettes provostja, Ong Fon Sim professzor vezeti.

kép jóvoltából University of Nottingham Malaysia

134785_student.jpg

Campus információk

A University of Nottingham Malaysia Campus Semenyihben található, egy 101 hektáros területen, 30 km-re Kuala Lumpur városától.

Az egyetemnek szintén van helyszíne Kuala Lumpur belvárosában, a Kuala Lumpur Oktatási Központnak (KLTC), ahol néhány posztgraduális programot szállítanak.

elismerései

Universitas 21

Az Universitas 21 (U21) a kutatásintenzív egyetemek vezető globális hálózata, amely a kutatás-ihletéses oktatás és tanulás, a hallgatói mobilitás, a hallgatók és munkatársak összekapcsolása, valamint a nemzetközivé válás szélesebb körű támogatása révén működik együtt a globális állampolgárság és az intézményi innováció előmozdításán keresztül.

Ázsia-csendes-óceáni Egyetem és a Közösség részvételével foglalkozó hálózat

Elkötelezettek vagyunk a társadalmi szélesebb értelemben vett előmozdításában, mind helyi, mind nemzeti szinten azokban az országokban, amelyekben működünk, valamint világszerte. Az UNM 2015 óta tagja az ázsiai-csendes-óceáni egyetemi közösség részvételi hálózatának (APUCEN).

Helyszínek

Helyszínek
 • Semenyih

  Jalan Broga, Semenyih, 43500, Semenyih

  • facebook
  • twitter
  • youtube

Kérdések