Keystone logo
University of Rio Grande Oktatási Master - atlétikai edzői vezetői koncentráció
University of Rio Grande

Oktatási Master - atlétikai edzői vezetői koncentráció

Rio Grande, Amerikai Egyesült Államok

Request duration

Angol

Request pace

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Az Athletic Coaching Leadership (ACL) koncentrációjának elsődleges célja, hogy jól képzett edzőket biztosítson a sportprogramok minden szintjén. Az ACL arra törekszik, hogy foglalkozzon az edzői szakma különböző igényeivel, és reagáljon a leendő és gyakorló edzők változó igényeire. Az ACL nem lesz sportspecifikus. Folytatja a megfelelő sport- és helyzetspecifikus programtartalmak fejlesztését, hogy biztosítsa Amerika edzőinek élvezetét, biztonságát és pozitív képességeinek fejlesztését.

A sporttevékenység iránti érdeklődés az Egyesült Államokban mindig magas és növekszik. Néhány tényező, amely felkeltette ezt az érdeklődést, magában foglalja az amerikai lakosság jellegét. A Baby Boomerek gyermekei elérik a középiskolát és az egyetemet, ami egyben a legmagasabb szintű részvétel a szervezett sport- és rekreációs tevékenységekben. A női sport iránti érdeklődés minden szinten növekszik. Ez a növekedés szükségessé tette az illetékeseket arra, hogy minden szinten betöltsék az edzői pozíciókat. Az Athlete Coaching Leadership koncentrációjának célja, hogy segítsen megfelelni a növekedés által generált kihívásoknak.

Ma az oktatásban számos kihívással kell szembenézni. A coaching vezetés számos ugyanazzal a kihívással néz szembe, mint az oktatás. Ezt a koncentrációt arra használják, hogy önálló, önfegyelmezett, felelősségteljes és képes edzőket fejlesszenek ki fiatal férfiak és nők vezetésére. Az ACL folyamatosan javítja az edzők képességét a technikák oktatására, a sportolói igények kielégítésére és a sportteljesítmény javítására. Ez a coaching oktatási program mind a kezdő edzőket, mind a tapasztalt edzőket felkészíti, ezért nem korlátozódunk az iskolai körzetekben alkalmazott tanárokra és edzőkre. Felkészítünk olyan edzőket, akik általában felelősek egy rövid időtartamú szabadidős versenyért. Másrészt az ACL tapasztalt edzőket készít fel, akik nagyobb valószínűséggel egész évben élsportolókkal dolgoznak, és magas szintű versenyt foglal magában, hangsúlyozva a haladó edzéseket, a kondicionálást, a technikákat és a taktikákat.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • Mester a szociális szektor vezetésében és nonprofit menedzsmentben
    • Chicago, Amerikai Egyesült Államok
  • Innováció és társadalmi vállalkozás mesterképzése
    • London, Egyesült Királyság
  • Egyetemközi mester tervezésben, irányításban és területi vezetésben
    • Tarragona, Spanyolország