Keystone logo
University of Salford MSc Vállalkozás
University of Salford

MSc Vállalkozás

Manchester, Egyesült Királyság

1 Years

Angol

Teljes idő

Request application deadline

Sep 2024

GBP 16 560 / per year *

Az egyetemen

* nemzetközi diákok; 8550 GBP – otthoni hallgatók

Bevezetés

Cégalapításon gondolkodik? Van ötleted saját vállalkozás indítására? Érdekel, hova forduljon vállalati képzésért és támogatásért?

Az MSc Entrepreneurship program erős gyakorlati orientációval rendelkezik, és célja a vállalkozói készségek fejlesztése a kezdetektől fogva. Olyan diákok számára készült, akik már létező üzleti ötlettel rendelkeznek, amit szeretnének fejleszteni, valamint azoknak, akik vállalkozásalapítás előtt állnak, de még csak megfogalmazzák elképzeléseiket.

Ellentétben sok kurzussal, ezt a vállalati fokozatot az osztálytermen kívül adják. A University of Salford fő campusán fog működni, közel Manchester városközpontjához, és heti öt napon saját vállalkozásán dolgozik. Alapvető vállalati készségeit egy sor tanított modulon keresztül fejlesztheti, amelyek a tanulás beindítását szolgálják, és online tananyagok támogatják.

Tier 4 vízummal rendelkező nemzetközi hallgatók nem indíthatnak vállalkozást vagy nem lehetnek önálló vállalkozók az Egyesült Királyságban. Az MSc Entrepreneurship azonban segíthet abban, hogy megszerezze a tudást és képességeket üzleti ötletei fejlesztéséhez és teszteléséhez (hazájában való gyakorlatba ültetéséhez). Olyan vállalkozói készségeket is fejleszt, amelyeket a munkaadók nemzetközi szinten nagyra értékelnek.

Fogsz:

  • tapasztalati tanulási megközelítést alkalmazzon a tanuláshoz a saját vállalkozás elindításával, fejlesztésével és bővítésével a program részeként
  • látogató vállalkozók, valamint a Salford Business School oktatói taníthatják
  • hálózatépítést más vállalkozókkal, és ösztönözni kell őket, hogy osszák meg és támogassák egymást
  • megértsék a meglévő és új vállalkozások számára elérhető stratégiai döntéseket
  • olyan vállalkozói gondolkodásmód kialakítása, amelyet a munkáltatók széles körben keresnek

Ideális Diákok

Tanterv

Karrierlehetőségek

Belépők

Tanulói beszámolók

Az Iskoláról

Kérdések