Keystone logo
University of Surrey Nukleáris Tudomány és Sugárvédelem MSc
University of Surrey

Nukleáris Tudomány és Sugárvédelem MSc

Guildford, Egyesült Királyság

1 Years

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Sep 2024

GBP 25 000 / per year *

Az egyetemen

* nappali tagozatos tengerentúli hallgatóknak | 12 300 GBP nappali tagozatos brit hallgatóknak | 6200 GBP részmunkaidős brit hallgatóknak | 12 500 GBP részmunkaidős külföldi hallgatóknak

Applying for a Masters at Surrey

Bevezetés

Miért válassza ezt a kurzust

Hogyan adhatnak nekünk energiát az atommagok, segíthetnek figyelemmel kísérni a környezetet, hasznot húzhatnak az orvostudománynak, és így tovább?

A nukleáris tudomány és sugárvédelem innovatív MSc-képzésünket a Surrey Matematikai és Fizikai Iskola nukleáris fizikusai és az Egyesült Királyság nukleáris iparának előremutató szakértői tanítják.

Oktatóink a következő csoportok tagjai, amelyek az Egyesült Királyság legnagyobb akadémiai magfizikai kutatóközpontjának adnak otthont:

  • Kísérleti Atommagfizikai Csoport
  • Sugárzás és Orvosi Fizikai Csoport
  • Elméleti Atommagfizikai Csoport.

A kurzus hallgatói számára nagyvonalú külső finanszírozási lehetőségek állnak rendelkezésre. Ez magában foglalja a NAÜ Marie Sklodowska-Curie ösztöndíjprogramját, amelynek célja a nők számának növelése a nukleáris területen, valamint a Nuclear Industry Benevolent Fund által felajánlott ösztöndíjprogram. További információért lásd a finanszírozást.

Mit fog tanulni?

Alapos szakértelmünkre és kiváló kutatásainkra támaszkodva ez a tanfolyam mélyreható ismereteket nyújt a nukleáris tudományról és a sugárvédelemről. Jelentős gyakorlati eleme lehetővé teszi a hallgatók számára, hogy az oktatott anyagokat az ipar szempontjából releváns alkalmazásokhoz kapcsolják.

A hivatalos előadásokat a közelmúltban felújított és 2,7 millió fontért bővített sugárlaboratóriumainkban végzett munka egészíti ki. Ezekben a létesítményekben radioaktív források és sugárzásérzékelők széles skálájával fog dolgozni.

Tavasszal van egy kiterjesztett projekt, nyáron pedig egy 11 hetes MSc szakdolgozat.

Belépők

Ösztöndíjak és finanszírozás

Tanterv

Program tandíj

Karrierlehetőségek

Az Iskoláról

Kérdések