Keystone logo
University of the East (Universidad del Este (UDE))

University of the East (Universidad del Este (UDE))

University of the East (Universidad del Este (UDE))

Bevezetés

Az Universidad del Este új nemzeti, regionális és világkontextusban született, feltételezve azt a pillanatot a történelemben, hogy felelősséggel kell utaznia, és szilárd elkötelezettséggel kell értelmeznie, részt vennie és hozzájárulnia ehhez az összefüggéshez.

Egyetemünk minősége fenntartható a kiválóság szintjének állandó keresésében, megőrizve az intézményi identitást, a folyamatok relevanciáját és a folyamatos belső és külső értékelést, amely a környezet szükséges megértésén alapul.

Tudományos és kutatási környezet, oktatási szolgáltatások és folyamatos képzés tere.

Egyetemünk elkötelezett a tanítás minősége, a kutatás kiválósága és az érdemek, képességek és egyenlőség támogatása mellett.

Az olvasáshoz, konzultációhoz és tanulmányozáshoz szükséges kiváló minőségű információs anyagokhoz való hozzáférés megkönnyítése és előmozdítása, valamint a tanácsadásra összpontosító szakoktatók állandó tájékozódása, útmutatása és folyamatos támogatása.

Arra törekszünk, hogy egyenes, tehetséges és kritikus polgárokat alakítsunk ki, széles és multidiszciplináris látásmóddal, és vállaljuk a felelősséget, hogy hozzájáruljunk egy igazságosabb és támogatóbb világhoz.

Örömmel üdvözlöm Önt ebben az információs és kommunikációs eszközben, amelyben képes lesz olyan ismereteket és kapcsolatokat kezdeményezni, amelyeket gyümölcsözőnek és intenzívnek kívánunk.

Helyszínek

 • La Plata

  Calle 2,684, , La Plata

  Programok

   Az intézmény a következőket is kínálja:

   Kérdések