Élelmiszertechnológiai mester
University of Warmia and Mazury in Olsztyn
Kulcs információ
Campus helye
Olsztyn, Lengyelország
Nyelvek
Angol
Tanulmányi formátum
Az egyetemen
Időtartam
3 félévben
Pace
Teljes idő
Tandíjak
Kérjen információt
Jelentkezési határidő
Kérjen információt
Legkorábbi kezdési dátum
Kérjen információt
Bevezetés
Az olsztyni UWM Élelmiszertudományi Kara az Offenburgi Alkalmazott Tudományok Egyeteme Gépészmérnöki és Folyamatmérnöki Karával együttműködve lehetőséget kínál nappali tagozatos, 3 szemeszteres, másodfokú mesterképzésre. az Élelmiszertechnológia és a humán táplálkozás, az élelmiszermérnökség területén.
Minden tanítási óra kizárólag angol nyelven zajlik majd. A tanítás a téli félévben Offenburgban, a nyári félévben pedig Olsztynban történik. A harmadik félév oktatási helyszínének megválasztása a témavezetőtől és a diplomamunka tárgyától függ (lehet Olsztyn vagy Offenburg).
A diplomások másodfokú mesterképzési diplomát szereznek az olsztyni UWM Élelmiszertechnológia és Humántáplálkozás szakon (élelmiszermérnöki területen), valamint mesterképzési diplomát az Offenburgi Alkalmazott Tudományok Egyetemen folyamatmérnöki szakon. .
Ha érdekli egy mérnök elképzelése az élelmiszerek fejlesztéséről és előállítási módszereiről, szívesen vállalja ezeket a tanulmányokat. Pályázni mezőgazdasági, erdészeti és állatorvosi mérnöki szakon végzett, jó angol nyelvtudással (dokumentált B2-es szint), egyúttal mobilak és szívesen szereznek új kompetenciákat és tapasztalatokat lengyel vagy német tanulmányaik során. egyetemi.
Tanterv
A közös tanulmányok tanterve a következő tantárgyakat tartalmazza:
Az első félév – tavasz-nyár (órák Olsztynben):
- A kísérleti vizsgálatok módszertana
- A táplálkozás alapjai
- Élelmiszerfizika és reológia
- Élelmiszermarketing és termelés-gazdaságtan
- Élelmiszer-minőségi és -biztonsági menedzsment
- Élelmiszer termékfejlesztés
- Enzimológia és bioinformatika
- Technológiai berendezések az élelmiszer-feldolgozásban
- Műszaki mikrobiológia
- Innovatív élelmiszer-technológia és technika
- Angol terminológia az élelmiszermérnökségben
A második félév – ősz-tél (az órák Offenburgban zajlanak):
- A nem műszaki kompetenciák moduljai: PR + szabadon választható tárgyak
- Biztonságtechnika
- Folyamatirányító mérnöki tevékenység
- Biotechnológiai konverziós folyamatok
- Vegyészmérnöki
- Műszaki iskola - Eljárástechnika
- Vízfeldolgozás
- Választható modulok: Biotechnikai folyamatok - BP /vagy/ Megújuló energia átalakítás REC)
- BP: Biotechnológiai folyamatok méretezése + Biotechnológiai folyamatok
- REC: Hőkémiai átalakítási folyamatok + Műszaki Iskola - Megújuló energia átalakítás
A harmadik félév – tavasz-nyár (a diplomamunkától függően Olsztyn vagy Offenburg választása):
Diplomaválasztás Olsztynban:
- Diplomaszeminárium
- gyakorlat
- mesterdolgozat
- bemutatása és védése
vagy
Diploma választható Offenburgban:
- mesterdolgozat (gyakorlattal)
- bemutatása és védése
Minden University of Warmia and Mazury in Olsztyn hallgató és az Offenburgi Alkalmazott Tudományok Egyetem Gépészmérnöki és Folyamatmérnöki Karának minden hallgatója ingyenes lehetőséget kap a teljes munkaidős, 3 szemeszteres, második ciklusú, teljes munkaidős képzésre az élelmiszermérnöki terület.