Keystone logo
University of Wisconsin Eau Claire College of Business Vállalkozói Program
University of Wisconsin Eau Claire College of Business

Vállalkozói Program

0 Semesters

Request teaching languages

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

A Vállalkozó Program egyedülálló tanulási élményt a diákoknak, akik törekszenek, hogy vagy saját vállalkozás indítására, vagy a foglalkoztatás biztosítása növekedés-orientált üzleti. A program segít a diákoknak azonosítani megvalósítható karrier-lehetőségek a vállalkozó / intrepreneur környezetben, bővíteni fogalmi és kreatív megközelítések a vállalkozói folyamat, és dolgozzon ki egy repertoárját vállalat irányítási készségeket.

Sokoldalú Program

Mivel a vállalkozók cselekvés-orientált emberek, a vállalkozó programot használ gyakorlati megközelítést a tanulás mellett az előadás-a-a-book formátumot használják a legtöbb üzleti programok. A diákok részt vesznek egy mentori tapasztalat és a nyári szakmai gyakorlat, amely lehetővé teszi számukra, hogy kölcsönhatásba lépnek, és tanulhatnak az üzleti közösség tagjai. Azt is megtudjuk, vállalkozói esettanulmányokon keresztül, tanulmányi kirándulások és előadások a kar, a gazdasági fejlődés szakemberek, angyal befektetők és gyakorló vállalkozók számára.

A program egyesíti a formális oktatás gyakorlati alkalmazások képességeik fejlesztésében a vezetés, a szükségletek felmérése, lehetőség azonosítása, erőforrás-fejlesztés, stratégiai gondolkodás, és a kockázatvállalást. Keresztül az osztály tevékenységét a diákok készségek fejlesztése a csapatépítés, tárgyaló, célmeghatározás, valamint szóbeli és írásbeli kommunikáció.

Program eredményei

A végső cél a program, hogy a hallgatók mélyreható széles körű és gyakorlati oktatás A vállalkozás alapját. A projekt zárul a program a tanuló írásos üzleti terv. Minden diák fejleszti a / saját üzleti ötlet egy átfogó üzleti terv zárul a bemutatót testület angyal befektetők, a gazdasági fejlődés szakemberek, és a vállalkozók.

Minden diák, aki jelzi a vágy, hogy lehet indítani egy vállalkozást a diploma megszerzése után kap hozzáférést a rendelkezésre álló forrásokat az egyetem és az Eau Claire gazdasági fejlődés közösség.


Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

 • MIM - Nemzetközi Menedzsment mester - Globális Vállalkozás
  • Zürich, Svájc
  • Antwerp, Belgium
  • + 7 több
 • Vállalkozási és innovációs mesterképzés
  • London, Egyesült Királyság
  • San Francisco, Amerikai Egyesült Államok
  • + 1 több
 • Master of Science in Business Administration, a szakon üzleti innováció és vállalkozás
  • Lucerne, Svájc