Keystone logo
University of Wollongong Faculty of Business Az innováció mestere
University of Wollongong Faculty of Business

Az innováció mestere

18 Months

Angol

Teljes idő, Részidő

Request application deadline

Request earliest startdate

AUD 47 088

Az egyetemen

Ösztöndíjak

Fedezze fel az ösztöndíj lehetőségeket tanulmányai finanszírozásának elősegítésére

Bevezetés

Az innováció mestere

118917_IMG_8285JPG.jpg

Az egész diplomamunkat a tudósok az innovatív vezetői ismeretekkel, a vállalkozók pénzügyi ismereteivel, az innováció és a vállalkozói készségek bonyolultságával, az üzleti innováció tervezésével és az új termékek létrehozásával és marketingjével kapcsolatos ismeretekkel látják el Önt. Meg fogod érteni, hogyan lehet tőkét szerezni és részletes ismereteket szerezni az innováció kezdeményezésének, fejlesztésének, kezelésének és kihasználásának összetettségéről.

Az innováció mestere

Ezután az iparági kutatási projektet teljesíti, amely lehetővé teszi, hogy gyakorlati projektekké alakítsa a készségeket.

A 2 éves program esetében ez a fokozat kombinálható a második Sydney Business School, UOW mesterképzéssel. Válassza ki a második mesterfokozatot az alábbi listából:

–– Mesterképzés

–– Üzleti analitika mestere

- Pénzügyi menedzsment

- Az emberi erőforrás menedzsment mestere

–– Az innováció mestere

–– Nemzetközi üzleti mester

–– Menedzsment mester

–– Marketing mester

–– az ellátási lánc menedzsmentje

–– A projektmenedzsment mestere

118853_Picture1.png

Sydney Campus

Tanfolyam-tanulási struktúra

A tantárgyi tanulási eredmények a tanulási eredményeket tükrözik, amelyek kifejezik, hogy mit várhat a tanuló a tanfolyam befejezésekor tudni, megérteni és képesnek kell lennie. A kurzus végzős hallgatói képesek lesznek bemutatni:

1

118854_Picture1.png

Wollongong Campus

Akkreditáció és szakmai elismerés

A Business Analytics Master diplomáját a Statisztikai Elemző Rendszer (SAS) Közös Tanúsítvány és a Speciális SAS Közös Tanúsítvány kapja meg.

Belépési követelmények

Ahhoz, hogy belépjen a Master of Innovation és a vállalkozói szellem, megköveteljük, hogy van egy elismert főiskolai diplomát, amelynek egyenértékű átlagos értéke 50%, vagy egy Graduate Certificate in Innovation

Miért tanuljon velünk?

Évente három bevitelt kínálunk, és sok téma be van építve a szakmai és életmódbeli kötelezettségvállalásaiba. Néhány órát hetente kínálnak, főként este, míg mások intenzív módban futnak a hétvégén, hogy az időn kívül maradjon az egyéb feladatoktól.

A diplomások több mint 90% -a 4 hónapon belül dolgozik, és a posztgraduális hallgatók átlagos kezdő fizetése 108 800 dollár, 4% -kal magasabb, mint az ország átlaga *.

Válasszon egyet, hogy tanulmányozza a programját a két egyetemen: a Sydney-i CBD egyetemen a lenyűgöző Sydney-i kikötőre és a lenyűgöző hídra, vagy a Wollongong Campusra, amely a parkosított kertek között található, pár percre a Csendes-óceántól.

Számos ösztöndíjat kínálunk mind a hazai, mind a nemzetközi diákok számára, 10% és 100% között, így Ön befektethet a jövőbe.

A kurzusokat folyamatosan fejlesztjük, a kutatók tájékoztatják, a munkáltatók által elismert alkalmazott eredmények alapján strukturáltan, magasan képzett akadémikusok által nyújtottak, és további speciális hallgatói tanulási és fejlesztési erőforrások révén támogatják őket.

118913_0E6A5290JPG.jpg

Különleges hallgatói támogatási szolgáltatásaink az Ön igényeihez igazodnak. Hallgatói tanácsadók, oktatók és pályaválasztási tanácsadók hetente elérhetők konzultációra. Tanulmányi készségek workshopok is futnak hetente, hogy biztosítsa a siker. Számos olyan társadalmi és félig formális eseményt nyújtunk, amelyek lehetőséget nyújtanak Önöknek a társaik, a helyi üzleti közösség tagjai és az öregdiákok hálózatba szervezésére.

A nemzetközi diákok választhatnak, hogy kiválasztják a választott tantárgyat, a Global Workplace Practice-t, amely magában foglalja a gyakorlati álláskeresési tevékenységeket és az ausztrál munkaerő-hozzáférést egy gyakornoki, ipari alapú projekt vagy részmunkaidős foglalkoztatás révén.

* QILT 2016-2018 végzős felmérés.

Az Iskoláról

Kérdések

Hasonló tanfolyamok

  • MSc Nemzetközi üzleti és marketing
    • Alesund, Norvégia
  • MSc Fenntartható Innováció és Vállalkozás
    • Birmingham, Egyesült Királyság
  • Vállalkozási és innovációs MSc
    • Edinburgh, Egyesült Királyság