Keystone logo
University of New York in Prague (UNYP)

University of New York in Prague (UNYP)

University of New York in Prague (UNYP)

Bevezetés

Az UNYP

A University of New York in Prague (UNYP) 1998-ban alakult, és amerikai és cseh egyetemi diplomákat kínál teljes mértékben angol nyelven a közép-európai városból, Prágából. UNYP hosszú múltra tekint vissza a New York-i Állami Egyetemmel, különösen a New York-i Állami Egyetemmel, az Empire State College-val (SUNY, ESC). UNYP továbbra is az egyik legnagyobb angol nyelvű felsőoktatási intézmény Csehországban.

Bachelor, Master's, MBA és Ph.D. Programok Prágában

UNYP akkreditált Bachelor, Master's, MBA és Ph.D. angol nyelvű programok, mint a Cseh Köztársaságban hivatalosan elismert felsőoktatási intézmény, valamint az Egyesült Államok és Európa rangos nemzetközi egyetemeivel együttműködve.

A prágai New York-i Egyetem négy fő UNYP üzleti, pszichológiai, nemzetközi kapcsolatok, valamint kommunikáció és média iskolából áll. Ezen a négy egyedülálló iskolán keresztül az UNYP cseh és amerikai akkreditált alapdiplomákat biztosít üzleti adminisztráció, kommunikáció és média, gyermekfejlesztés, digitális médiaművészet, információtechnológia, nemzetközi kapcsolatok, angol nyelv és irodalom, politikatudomány és pszichológia témakörben. UNYP hároméves üzleti adminisztrációs programot is kínál, amely a pénzügyekre, marketingre, sportmenedzsmentre és emberi erőforrásokra koncentrál.

Statisztika

Diákjaink

 • Jelenleg több mint 800 diákunk van több mint 60 különböző országból
 • Világszerte több mint 1700 öregdiákunk van

Oktatóink

 • UNYP rendelkezik a Cseh Köztársaság legváltozatosabb és legnemzetközibb karával
 • Több mint 30 országból 100 oktató vesz részt
 • Oktatóink többsége angol anyanyelvű
 • Az oktatók 79%-ának van Ph.D. vagy azzal egyenértékű, vagy terminális szakmai végzettség

A mi helyünk

 • Prága történelmi központi kerületében, Csehországban található

  Helyszínek

  • Prague

   University of New York in Prague Londýnská 41 , 120 00 , Prague

  Kérdések