Keystone logo
USEK - Holy Spirit University of Kaslik

USEK - Holy Spirit University of Kaslik

USEK - Holy Spirit University of Kaslik

Bevezetés

A libanoni egyetemek között egyedülálló USEK volt az első egyetem, amelyet libanoni állampolgárok hoztak létre, ebben az esetben a Libanoni Maronita Rend (OLM) szerzetesek, akik a 7. század óta helyezték el értékeiket az oktatásban. Az oktatási programok és a kutatásfejlesztés, amelyeket minden hallgatónknak kínálunk, összhangban vannak a libanoni állam hivatalos követelményeivel, az OLM alkotmányaival, valamint a katolikus egyház egyetemi tanításával, és újabban az amerikai stílusú oktatási rendszer és nemzetközi akkreditációk, hogy diákjaink szélesebb körű kilátásokat nyújtsanak külföldön, valamint Libanonban.

A kezdetektől fogva az Egyetem megőrizte lendületét, bővült, miközben hű maradt a mindent átfogó és nem elitista keresztény humanizmusához, amely végigvezeti az általunk nyújtott tanítást. Valós egyetemi oktatásunk alapja az elkötelezettségünk az erős kormányzás és menedzsment, a tanulás és tanítás értékelése, a diákok jóléte, valamint a közösség, a szellemi kíváncsiság, a hagyomány és az innováció, valamint a nagy teljesítmény elvein alapuló munkaerő támogatása mellett. .

Az USEK diplomája felkészíti diákjainkat a kortárs világ kihívásaira. Robusztus oktatási magunk a főbb tanulmányi területek programjait foglalja magában, és új, a jelenlegi munkaerőpiachoz igazodó szakirányokat foglal magában.

Közösségünket változatos és tehetséges diákok, oktatók, személyzet és öregdiákok alkotják. Az USEK összetartozás érzése a közösségen belüli egyéni és csapatkapcsolatok erejéből fakad, amelyek a mások tiszteletben tartásának lelki, polgári és etikai értékein alapulnak.

USEK mottója: „Amikor eljön az igazság Lelke, elvezet titeket a teljes igazsághoz.” (Jn 16:13)

Küldetés

A Minőségbiztosítási és Intézményi Hatékonysági Hivatal (QA-IE) támogatja az egyetemet küldetésének megvalósításában különféle kezdeményezések révén, például tervezéssel, értékeléssel és az adminisztratív és tanulmányi teljesítmény javításával, adott esetben a nemzetközi akkreditációs szabványokkal összhangban. A QA-IE gyűjti és elemzi a döntéshozatali és jelentési célokra terjesztett adatokat.

Látomás

A QA-IE Iroda elképzelése, hogy az értékelés és az akkreditáció révén országos és regionális modellré váljon a minőségbiztosításban és az intézményi hatékonyságban.

Helyszínek

 • Jounieh

  Holy Spirit University of Kaslik Kaslik، Jounieh, , Jounieh

 • Zahlé

  Main Highway – Zahle, Bekaa - LEBANON, , Zahlé

  • Chekka

   El-Rahban Street– Chekka, North Lebanon, , Chekka

   • Rmaych

    Monastry of Our Lady of Annunciation - Rmeich, South Lebanon, , Rmaych

    Kérdések