Keystone logo
USEK - Holy Spirit University of Kaslik

USEK - Holy Spirit University of Kaslik

USEK - Holy Spirit University of Kaslik

Bevezetés

A libanoni egyetemek között egyedülálló USEK volt az első egyetem, amelyet libanoni állampolgárok hoztak létre, ebben az esetben a Libanoni Maronita Rend (OLM) szerzetesek, akik a 7. század óta helyezték el értékeiket az oktatásban. Az oktatási programok és a kutatásfejlesztés, amelyeket minden hallgatónknak kínálunk, összhangban vannak a libanoni állam hivatalos követelményeivel, az OLM alkotmányaival, valamint a katolikus egyház egyetemi tanításával, és újabban az amerikai stílusú oktatási rendszer és nemzetközi akkreditációk, hogy diákjaink szélesebb körű kilátásokat nyújtsanak külföldön, valamint Libanonban.

A kezdetektől fogva az Egyetem megőrizte lendületét, bővült, miközben hű maradt a mindent átfogó és nem elitista keresztény humanizmusához, amely végigvezeti az általunk nyújtott tanítást. Valós egyetemi oktatásunk alapja az elkötelezettségünk az erős kormányzás és menedzsment, a tanulás és tanítás értékelése, a diákok jóléte, valamint a közösség, a szellemi kíváncsiság, a hagyomány és az innováció, valamint a nagy teljesítmény elvein alapuló munkaerő támogatása mellett. .

Az USEK diplomája felkészíti diákjainkat a kortárs világ kihívásaira. Robusztus oktatási magunk a főbb tanulmányi területek programjait foglalja magában, és új, a jelenlegi munkaerőpiachoz igazodó szakirányokat foglal magában.

Közösségünket változatos és tehetséges diákok, oktatók, személyzet és öregdiákok alkotják. Az USEK összetartozás érzése a közösségen belüli egyéni és csapatkapcsolatok erejéből fakad, amelyek a mások tiszteletben tartásának lelki, polgári és etikai értékein alapulnak.

USEK mottója: „Amikor eljön az igazság Lelke, elvezet titeket a teljes igazsághoz.” (Jn 16:13)

Küldetés

A Minőségbiztosítási és Intézményi Hatékonysági Hivatal (QA-IE) támogatja az egyetemet küldetésének megvalósításában különféle kezdeményezések révén, például tervezéssel, értékeléssel és az adminisztratív és tanulmányi teljesítmény javításával, adott esetben a nemzetközi akkreditációs szabványokkal összhangban. A QA-IE gyűjti és elemzi a döntéshozatali és jelentési célokra terjesztett adatokat.

Látomás

A QA-IE Iroda elképzelése, hogy az értékelés és az akkreditáció révén országos és regionális modellré váljon a minőségbiztosításban és az intézményi hatékonyságban.

Campus jellemzői

Az USEK három libanoni regionális egyetemi központja (RUC) elkötelezett amellett, hogy felsőoktatási lehetőségeket biztosítson azoknak a hallgatóknak, akiknek egyébként nem lenne hozzáférésük ehhez.

A RUC-k diplomáit a kormány elismeri. Minden önálló RUC-központnak megvan a maga karaktere, és mindegyik kiváló, átfogó oktatást nyújt. A hallgatók számára előnyös lehet, ha egy kis tanulási környezetben tanulnak, értelmes kapcsolatokat alakítanak ki az oktatókkal, odafigyelve igényeikre, kényelmes helyen.

Az USEK regionális kampusz előnyei:

 • Kis osztályok tapasztalt oktatókkal, akik a szakterületükön gyakorló szakemberek
 • A kényelmes időbeosztás elegendő időt hagy a munkahelyi vagy családi kötelezettségek teljesítésére
 • Teljes képzési programok
 • Hozzáférés a teljes munkaidős személyzethez, hogy segítsenek a hallgatóknak pénzügyi támogatással, regisztrációval vagy általános tudományos programokkal kapcsolatos kérdésekben
 • High-tech erőforrások
 • Kényelmes parkolás

Zahle RUC

A Zahlé 2000/2001 szeptemberében iratkozott be első diákjaira. A Bejrúttól 55 km-re keletre található Zahle campus a libanoni hegyek és a feltűnő Beqaa-fennsík találkozásánál fekszik, és Libanonban és a régióban híres kellemes klímájáról, számos folyóparti étterméről és minőségi arakjáról.

Miért Zahle?

A regionális központok közül a legnagyobb, a Zahle akadémiai programokat kínál a legtöbb alapvető tudományterületen, beleértve az iparművészetet, az építészetet, a mezőgazdaságot, az üzleti és kereskedelmi tudományokat, a mérnöki tudományokat, a képzőművészetet, az élelmiszertudományokat, a bölcsészettudományokat, a jogot, a filozófiát és a tudományokat.

Rmeich RUC

A déli RUC, Rmeich egy kis RUC, nagy jelenléttel a közösségben. A Caza Beint Jbeil gazdag történelmi területén, a déli határ közelében található a campus, amely közel van az első dél-libanoni maronita kolostorhoz.

Miért Rmeich?

Libanon távoli és kellemes részén található Rmeich akadémiai modellje az összes képzési programot egy üzleti területre szakosodott alapprogram köré építi, hogy megfeleljen a közösség hallgatóinak igényeinek.

Chekka RUC

Északi RUC-nkat, a Chekka-t 2000-ben hozták létre, és az USEK Business School és a School of Law and Political Sciences tanfolyamait kínálja. Ez a központ büszke arra, hogy előmozdítja az emberi értékeket és a közösségi szellemet, Libanon és a Közel-Kelet kulturális örökségére összpontosítva.

Miért Chekka?

Az Észak-Libanon déli részén található tengerparti városban található Chekka a szomszédos régiók oktatási központja, amely kereskedelmi és művészeti programokkal is megfelel a közösség törekvéseinek.

  Ösztöndíjak és finanszírozás

  Akkreditációk

  EFMD Equis AkkreditáltAMBA AkkreditáltAACSB akkreditált

  Helyszínek

  • Jounieh

   Holy Spirit University of Kaslik Kaslik، Jounieh, , Jounieh

  • Zahlé

   Main Highway – Zahle, Bekaa - LEBANON, , Zahlé

   • Chekka

    El-Rahban Street– Chekka, North Lebanon, , Chekka

    • Rmaych

     Monastry of Our Lady of Annunciation - Rmeich, South Lebanon, , Rmaych

     Kérdések