Keystone logo
University Of Savoie Mont Blanc

University Of Savoie Mont Blanc

University Of Savoie Mont Blanc

Bevezetés

A Savoie Mont Blanc Egyetem (Chambéry) egyaránt kínál rövid (egyetemi diplomák, technológiai egyetemi diplomák) és hosszú (alapképzés, mesterképzés, doktori és mérnöki oklevelek) tanfolyamokat, függetlenül attól, hogy akadémikusok kezdő, oktatók folyamatos, munka-tanulmányok vagy a megszerzett tapasztalatok érvényesítése (VAE), helyben vagy távolról.

Három campusán, Annecy, Le Bourget-du-Lac és Jacob-Bellecombette, az Université Savoie Mont Blanc különösen vonzó tanulmányi feltételeket kínál kivételes környezet szívében. Ebben a strukturált többpólusúságban a hallgatók mindenhol személyre szabott nyomon követést, támogatást találnak személyes projektjeik meghatározásában és fejlesztésében, valamint a munka életébe való sikeres beilleszkedéshez szükséges eszközöket.

A kutatást elismert, címkézett és elismert laboratóriumok működtetik, amelyek szoros partnerségben vesznek részt nagy szervezetekkel, nemzetközi szervezetekkel vagy más, az innováció élvonalában álló struktúrákkal . Kutatóink erőteljesen részt vesznek a területi dinamikát kísérő néhány területen: a hegyek, a mechatronika, a szervezés, az idegenforgalom, az imázs és az energia szektorban. A fizikával együtt hozzájárulnak a Savoie Mont Blanc Egyetem láthatóságához olyan fülkékben, ahol hírnevét nemzetközileg is elismerték.

Az alkalmazottak elkötelezettségével és mozgósításával Savoie és Mont-Blanc között egyetlen ambíció van: a személyes siker érdekében dolgozni és hozzájárulni hallgatóinak jobb integrációjához a 21. század tudásalapú társadalmába.

Helyszínek

  • Chambéry

    Rue Marcoz,27, 73000, Chambéry

    Kérdések